CorePlayer 1.20 Turkce son sürüm [ yeni ]

Sponsorlu Bağlantılar

ENy

Üye
saol Kardeş :):) Ellerine sağlık ...

Azavia

Üye
guzellllllllllll

reos

reos

Üye
çok güzel program.. ama yan kaydırmayı açınca neden direk full ekran olmuyor??

snowflake2005

Üye
ya bırader ben bunu 6670 nokıa telefonuma yukledım yalnız serı numarası ıstıyor benım gırdıgım seri
numarasını da kabul etmıyor ne yapacagımı bılmıyom bı yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya bırader ben bunu 6670 nokıa telefonuma yukledım yalnız serı numarası ıstıyor benım gırdıgım seri
numarasını da kabul etmıyor ne yapacagımı bılmıyom bı yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler
Şifre üretirken s60 v2 seçmelisin...

snowflake2005

Üye
yardımların ıcın tesekkurler

aslan071980

Üye
Bir tel ne kadar işe yarar sorusu artık akıl karıştırıyo çünkü her işe yarıyo.tabii işin uzmanları sayesinde

emeğinize sağlık

azat

Üye
Ellerine Sağlık Kardeş!!!!

mavigol

Üye
Kardes Bu Hangı Tele Uyumlu Bende N73 Var Yukleme Desteklemıyor

demirriza

Üye
emğine saglık

--------------- Ekleme ---------------

******den platformda 6630 um var hangı secenegi secerek genarete demem gerekıyor şimdiden sagol

--------------- Ekleme ---------------

hallettım tamam sagol yıne

carmet

Üye
çok güzel

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
eyvallah kardeşim

nurikaratas

nurikaratas

Üye
saol kardeş sayende telefonlarımız ayakta durabiliyor

punisher72

punisher72

Üye
kardes sagolda ****** de imeil kısmına ne yazcamı anlamadım bi yardımcı olursan sevinirim(benim telefon n72 direk ****** i verirsen daha iii olur)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
kardes sagolda - de imeil kısmına ne yazcamı anlamadım bi yardımcı olursan sevinirim(benim telefon n72 direk - i verirsen daha iii olur)
telefonun imei nosunu yaz s60v2 veya s60v3 seçip k.ey üret...

laruvyos

Üye
****** istiyor beeeeeeeeeee

pcqopatHLT

Üye
3230da da çalışıyor mu acaba?..

seksen3

seksen3

Üye
teşekkürler dostum bayaa ii bir program saol

killerjoe81

Üye
ben - falan yapamıyom bi yardımcı olsanız -i yapamadım telefonun seri nosubu mu girecez

balikesir6630

Üye
selam,,6630 kullanıyorum.coreplayeri kurmadan önce s60v2 seçip generateden sonra ortaya çıkan 2004T0-RDG1A0-0R8000-000000-0000TT ****,,6630 kurdugum coreplayeri açtıgımda ok aralıklara uygun olarak bu **** giriyiroum fakat nedense bi türlü kabul etmedi..Hatalı kod girdiniz diyor..gözlerim sapasaglam ve bi türlü bunu halledemedim..yardımcı olursanız sevinirim..bir de smartmovidedeki filmlerim kesik aralıklarla oynuyor neden?bunu kurabilirsem smartmovieyi bırakıcam..lütfen yardım edin..sagolun!

Üst Alt