Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CorePlayer 1.20 Turkce son sürüm [ yeni ]
Sponsorlu Bağlantılar
irfan44
Üye
arkadaşlar bu program 6120 ye niçin yüklenemiyor? yardım edebilecek kimse yokmu bana?
coonstar
Üye
Ya Programı Kurdum 6600 Tel. a Actıgımda Core Numarası Seri Numaranızı Girin Diyor Bu Seri Numarası Hakkında Yardım Edermisin ?
Bu programı yükledikten sonra Galerideki resimleri büyütme özelliği bozuldu(Telefonum N70)."Özellik desteklenmiyor" diye uyarı veriyor.Yükledikten sonra bu sorunu yaşarsanız,programı kaldırmak sorunu çözer.
Bu programı yükledikten sonra Galerideki resimleri büyütme özelliği bozuldu(Telefonum N70)."Özellik desteklenmiyor" diye uyarı veriyor.Yükledikten sonra bu sorunu yaşarsanız,programı kaldırmak sorunu çözer.
çilekeş kardeş,,çıkan seri no lar her ikisini de denedim ama yine olmadı..telefonum 6630..6630 da deneyen arkadaşalarımız varmı acaba?sorun neden kaynaklanıyor bi türlü anlayamadım.Hatalı serinumara girdiniz gibi uyarı çıkıyor ya..bi fulleyemedim gitti..
bilgekrall
Üye
programların genellikle zip lilerini getirtseniz daha ii olur cunku ben direk telime indiriyorum zipman var winrar calismiyo
Spawn
Üye
ya bu ******ler bi sakatlık çıkarmaz dimi imei klonlama falan
memoo67
Üye
çilekeş teşekkürler emeğine sağlık ellerin dert görmesin
nonsensern
Üye
arkadaşlar imei no ile s.e.r.i.a.li üretin ama 6630da bitürlü 2nci beşliye geçemedim yani şöyle
12345- _ _ _ _ _ bu alt tireli yere geçemiyodum yani yazamıyordum bende mmc yi pc ye taktim system-apps-core içinde .txt var ona yazın (klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster demeyi unutmayın yoksa systemi göremezsiniz) ser.i a li ful olur
1.çilekeşinde söyledigi gibi galeri sorunu gitmiş resimler sorunsuz açııyor
2.wmv dosyaları bana hep sorun cıkarırdı hala çıkarıyor hatta dosyayı görmüyor'''!!!!!
3. k.eygen ise kasperden geçti yani temiz ama imei klonlama olurmu bilmem benim aklıma gelmemişti çilekeşten yanıtını bekliyoruz
SAYGILAR!!!
mrgonenc
Üye
teşekkürler hayat paylaşmaktır )
realraven
Üye
eline sağlık
Bulut_86
Üye
Teşekkürler Çilekeş EMMEĞİNE SAĞLIK
iLTERiS_KaaN
Üye
seri numaranızı gırın dıyo neyın serı numarası imei numrasımı?yardım?