CorePlayer 1.20 Turkce son sürüm [ yeni ]

Sponsorlu Bağlantılar

mardinlix47

Üye
elline sağlık:yuru

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Program & Güzel Paylaşım :good:
:maxicep:

nurcuyusuf

Üye
allah razı olsun
:oke:

_hakkı_

Üye
ya kardesim bu program ***** kabul etmiyor ime numarasıyla crak yaptım yazdım kabul etmıyor sonra bu program wmw de oynatmıyormus oyle sızde denemeden hemen ne teşekkur yazıyorsunuz bizide yanlıs yonlendırıyorsunuz

emege saygıda yok dun bır mesaj yazdım cevap gelmedi bi converter varsa verın dedık

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya kardesim bu program - kabul etmiyor ime numarasıyla crak yaptım yazdım kabul etmıyor sonra bu program wmw de oynatmıyormus oyle sızde denemeden hemen ne teşekkur yazıyorsunuz bizide yanlıs yonlendırıyorsunuz

emege saygıda yok dun bır mesaj yazdım cevap gelmedi bi converter varsa verın dedık
Öncelikle benim kadar açtığı konuları takip eden kaç kişi var sayabilir misin? Senin yaptığın küçük bir hata k.ey üretirken telefonun sürümünü doğru seçmemen s60v2 de şifreyi üret...

serdar_57

Üye
teşekkürler

_hakkı_

Üye
yok kardesim ben senın o dedıgınıde yaptım hatta butun surumlerı denedım olmadı olmuyor neyse yinede sagol kardeş

9015

Üye
wmv dosyasını açan bi program arıyorum ilgilenirseniz sevinirim...

_hakkı_

Üye
wmv player olsa once ben indirecem :D

arslanmi

Üye
hepinize teşekkürler..

WinCenTe

Üye
bendede olmuyordu ama s60v2 tekrar denedim oldu yine tekrar deneyin bence Ve Cok Tesekkürler Arkdasım :)) Hep bole guzel programlarla bizi sevindirirsin ins.. :)

delici_baba

Üye
bunların hepsi bunda varmıı

memolim83

memolim83

Üye
teşekkürler bu bir harika zaten eski sürümleride çok güzeldi

nick_im

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeşim:):oke:

EFeNDy17

EFeNDy17