CorePlayer 1.20 Turkce son sürüm [ yeni ]

Sponsorlu Bağlantılar

adamim

Üye
arkadaslar bende eski surum vardi coreplayer o nu sildim bu turkce olani yuklemek istedim desteklemiyor yazdi anlamadim tlf num nokia n 95 8gb bu normalmi saygilar

ÇAPRAZZADE

Üye
sağolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

aykut011

aykut011

Üye
ime yazdım çıkan seri no yu telfonda bir türlü yazamadım ilk Q harfini bilamadım daha doğrusu yazamadım lütfen yardımcı olun teşekkürler

ladrex84

ladrex84

Üye
başarılarının devamını temenni ederim...:oke:

memoli1644

Üye
ya arkadaşlar ben 1.2.0 diye bir model bulmuştum kurdum sonradan dilini türkçe yaptım flv dosyalarını çalıştırmak istiyorum şimdi yotube den aldığım videolar var bazılarını açıyor ama bazılarında oynatıcı video kodlayıcı On2 VP6 oynatıcı desteklenmiyor hatası veriyor fakat sadece görüntüyü vermiyor ama ses var !!ne yapmalıyım ?? başka core plyrs indirdim ama onlarda bu ses olupta görüntüsü çıkmayan videoları hiç görmüyor.....yardımcı olurmusunuz fikriniz varmı

--------------- Ekleme ---------------

pardon bu arada telefon modelim nokia 6681

karacaaa2

karacaaa2

Üye
saol emegıne saglık

denzay

denzay

Üye
teşekürler bugüne kadar yaptıgın bütün proglar için teşekürler...
bende x plore 1.30 var bunun süresini nasıl uzatabiliriz bir arkadaş xplore 1.22 programını 2039
yılına kadar uzatmış yalnız ben daha önce o programı kullandığım için 1,30 versiyonu destekliyor bu programın süresini nasıl uzatılır teşekürler

benksi5353

Üye

ahmetkurkcu

Üye
Saol

--------------- Ekleme ---------------

Saol tesekkurler

omer-kadır

omer-kadır

Üye
kanki ya şifre isitoyor coreplayer şifreyi at pls :mahcup:

omer-kadır

omer-kadır

Üye
6630 seri numrası istiyor core player ne olur bisey yap

TypicaL

Üye
rar da ******i var ama acıyorum sonra generate ye tıklıyorum "you must enter at least 15 digits of your IMEI" diyor.yardım edermısınız

hmddmr

Üye
**** aç o yönlendiriyor
kolay imei numarana göre şifre veriyor

eemir99

eemir99

Üye
çok güzel

bedo_0303

Üye
kardeş sağolasın çok güzel çalışmaların var başarılar diliyorum sana çilekeş

visali

visali

Üye
helal kardeşler

gevas_artos

Üye
saol.....

naberbeyaw

Üye
Cep telefonu ve symbian'a yeniden dahil oldum. Seneler önce Psion Revo kullanırdım.
Samsung I560 aldım, ancak özellikle core player yüklemek istedimde yükleme desteklenmiyor şeklinde bir mesaj alıyorum ve yükleyemiyorum.
PPC versiyonunu senelerdir Dell X50V de sorunsuz kullanırım.
Bu konuda bilgisi olan var mı?

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
of off bide sis jar olsun bu rarları benim tel acmıyor pc de işlem yapamıyorum bu rar dosyalarına...

cakir54ozturk

Üye
saol dostum

Üst Alt