CoreCodec CorePlayer v1.1.2 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

roseiron

Üye
program için teşekkürler ama yüklüyorum süresi gecmiş sertifika diyor yapabilecem bir sey varmı

grsy1453

grsy1453

Üye
emeğine sağLık sertifika hatası diyordu ama tarihi geri alarak yükledim =)=)

smkc

Üye
tskler

maximert

Üye
emeğiniz için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

emeğiniz için teşekkürler

ata_seymen

Üye
üstad sağolasın bu programı arıyordum bende fakat bu sürümünde flv oynatmıyooo:( acaba içerisine codec yükleye bilirmisiniz?

memetcananipek

Üye
kardeş benim n95 rar dosyasını desteklemiyor sixs ve zip dosyalarını açıyor yükleyemedim yardımcı olurmusunuz ?

kardeş sagol eline koluna sağlık proğramı kurdum en sonunda biraz ugsaşsamda 10 numarasın n95 te harika çalıştı teşekkürler

n95 te sorunsuz çalıştı tarihi geri aldim eline sağlık kardeş

isaaydin

Üye
teşekkürler

poyraz14z

Üye
ben telefona nasıl yüklicem arkadaşlar lütfen yardım indirdiğim dosya açılmıyor neden acep :/

halitttt

Üye
tekekkürler

talat070

Üye
E-72 telin yazılımını 031.023 ten 054.005'e yükselttikten sonra program artık çalışmıyor.sadece telin dilini ing.yaptığımda çalışıyor.tekrar yükleme,telin dilinideğiştirip yükleme gibi şeyleri denedim fakat sonuç yok.yardım edebilecek biri varmı:heyo:

nimbuzcaner

Üye
teşekkürler dostum çalışıyor e63 de işe yaradı sadece unutmayın tarihi 2008 e alın kurun saol tekrar !

vedat169

Üye
sertifika soruyor sanırım eski sürüm teşekkürler

herqelem_52

Üye
bnde kurulum olrak gostermio

serkanacar25

serkanacar25

Üye
bnde kurulum olrak gostermio

2007 yılında açılmış konuyu neden hortlatırsınız anlamıyorum.Eski konu bu..Doğal olarakta programda eski.Yeni versiyonu zaten sabit başlıkta var.. :box

BULAMAM DERSEN BU KONUYA BAK :

http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/coreplayer-v1-36-7427-s60v3-255076.html

mehmetberat1

Üye
arkadaşlar core codec core player 9.1 indirdim süresi geçmiş sertifika muhapbeti çıkardı yardımcı olurmusunuz

ismailkel

Üye
tesekürler kardes

fearles32

fearles32

Üye
hack istiyormu

hasan66600

hasan66600

Üye
d
CorePlayer

CorePlayer™ önceki sürümleriylede çok başarılı olduğunu kanıtladı.Bu player S60 V3 telefonlar için dizayn edilmiş en iyi mp3+video playerdir.

Desteklediği Ses Formatları

MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

Desteklediği Video Formatları

H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1
dosyanızı indiriyorum ama yükleyemiyorum suresi geecmiş sertifika diyor lütfen ilgilenirmiiniz kullandıgm telefon nokia n8
tesekkurkler

sanerko

Üye
telefon tarihini bi sene bi sene geri geri al yuklemeyi dene 2007 ye kadar yukleyeceksin.

sanerko

Üye
arkadaslar sertifika yapamaanlar bunu yuklesinler telefon terihi 2007 veya 2008 yapip yukleyin

Üst Alt