Core Player v1.1.2 Türkçe [Son Sürüm+Açıklamalı+Resimli]

Sponsorlu Bağlantılar

matiz26

Üye
eyvallah emegine saglık

nunugu

Üye
Elinize sağlık çok faydalı oldu

gogo0640

Üye
çok teşekürler makbule geçti emeğine sağlık

circus

Üye
teşekkürler, umarım 6630 da çalışır.

didonatos

Üye
emegine saglık kardeş..

ertugrulll

ertugrulll

Üye
eyvallah dostum
teşekkürler
Çok sağol kardeş.

sam230

Üye
saaol

--------------- Ekleme ---------------

çok güzel olmuş

meyrukas

Üye
saolasın tşkklr

didonatos

Üye
Fixed hakkında:

Galarideki resimleri açmak istediğimizde program hata veriyordu bu sorun ortadan kalktı.Artık sorunsuz kullanabilirsiniz ...

iiyi güzel demişsinde kardeş saolasında hatayı düzeltememişsin sanırım.bende 3230 var program sorunsuz çalısıyor fakat galerideki resimleri acmıyor yine!!!!!

th3outside

Üye
tşkler

C3mM

Üye
eyv saolasın

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Fixed hakkında:

Galarideki resimleri açmak istediğimizde program hata veriyordu bu sorun ortadan kalktı.Artık sorunsuz kullanabilirsiniz ...

iiyi güzel demişsinde kardeş saolasında hatayı düzeltememişsin sanırım.bende 3230 var program sorunsuz çalısıyor fakat galerideki resimleri acmıyor yine!!!!!

ikonu değiştir düzelir...

maxicorsan

Üye
gerçekten süpermiş

sozeo

Üye
paylaşım için teşekkürler

erolcuk

Üye
gnhfgghfgh

femmto

femmto

Üye
güzel pro. eline sağlık kardeş saygılar....

ihope

Üye
kardes ben bu proğramı yükledim divx leri acıyorum ama bluetoothla resim aldığımda resimleri bu broğramla açmaya çalışıyor ve dolayısıyla desteklemiyor diyip kapanıyor neden yapabilir bir fikrin varmı?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
kardes ben bu proğramı yükledim divx leri acıyorum ama bluetoothla resim aldığımda resimleri bu broğramla açmaya çalışıyor ve dolayısıyla desteklemiyor diyip kapanıyor neden yapabilir bir fikrin varmı?

Güzel kardeşim bi önceki sürümü ben paylaştım ikonu değiştirdim sırf bu hata yüzünden arkadaş ikonu değiştirmemiş...:(

ill

Üye
slm kardeşler ben siteye yeni üye oldum çok güzel bi site herkese slmlar

maxikerim

maxikerim

Üye
eyvallah kardeşim çok harika bi pro

Üst Alt