asklapios
Üye
telefonum p990i,ben dns i degistirdim sonra kanallardan rtsp yi de sectim ama youtube da arama yapinca yada asagidaki tv simgesinden acilan listeden herhangi birini (ornegin "en populer videolar-haftanin en iyisi gib") sectigimizde ekranda birsey donup duruyor ama bi cacik olmuyor...bu arada dns imi degistirdikten sonra "online video oynatici" %0 dan bi anda %100 olup duruyor...eskiden bu da olmuyordu...ama gene herhangi bir siteden 3gp video yu streaming yaptiginda bu "online video oynatici "acilip duruyor ama videoyu gosteremiyor bi turlu...core player i operanin actigi sitelerdeki videolari online izlemek icin nasil iliskilendirebilirim? cunku operayla acilan video sitelerinde video ya tiklandigi zaman p990i nin kendi online video oynaticisi aciliyor ve bisey olmuyor...
bu arada core video player flv leri oynatiyor....ama daha onceden bilgisayarima kaydedip cep telefonuna attigim flv uzantili videolari oynatiyor...online internette bunu oynatip oynatmadigini bilemiyorum cunku yukarda dedigim gibi online video izlemeye kalktiginizda p990i nin kendi online video oynaticisi acilip bekliyor..
bu konuda sizlerden yardim talep ediyorum...
bu arada core video player flv leri oynatiyor....ama daha onceden bilgisayarima kaydedip cep telefonuna attigim flv uzantili videolari oynatiyor...online internette bunu oynatip oynatmadigini bilemiyorum cunku yukarda dedigim gibi online video izlemeye kalktiginizda p990i nin kendi online video oynaticisi acilip bekliyor..
bu konuda sizlerden yardim talep ediyorum...