Corby-Wifi (S3653w) Jelatin üzerinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RodoLfoo

RodoLfoo

Üye
    Konu Sahibi
Corby-Wifi (S3653w) Jelatin üzerinde
Telefon Satılık veya takaslıktır satmamın nedeni hareket sensörü olmamasıdır çizik bile yoktur ekranında jelatini duruyor rengi siyah kutusu ve aksesuarları mevcuttur 5 aylık bir cihazdır ve telpa garantilidir

normal corby ile karıştırmayınız wifi vardır ve bu telefon tırnak alğılamaz iphone gibi etle çalışır çok hassastır yani amoled ekran kullanımı gayet basittir rahatlıkla oyun w.s.. yükleyebilirsiniz we kenarında wigdetleri vardır bu sayede masaüstü deneyimini yaşayacaksınız birde ekranı kesinlikle çizilmez siz iğne ile alıp çizmedikten sonra tabi asla çizilmez diyede dokunulmazlığı yok tabi :D birde kutusunda 3 adet daha renkli kapak vardır beyaz , sarı , pempe . üstünde bulunan kapakta siyah renktir

takas için düşündüklerim :
5800 ( üstüne para verilir. )
Diğer Tekliflere Açıktır. Özellikle nokianın e73 gibi klavyeli telefonlarıda olur ama corby wifiden düşük bir telefonlada takas yapmam

FİYAT : 230 TL

Resim İsteyen Olursa Koyarım Ama jelatin ekranda duruyor.

kaptannova

Üye
arkadaşım bende trident w-t3 var. iphone benzeri... 500 tl ye aldım.. kutusu ve garantisi devam ediyor... daha taksidini bile bitirmedim... sıfır gibidir... ilk aldığımda dokunmatik parmak çalışıyordu... birgün sinirlenip fırlattım lcd ekran değil camı çatladı 40 tl ye değiştirdim iphone gibi oldu dokunmatik...
eğer istersen videoda çekebilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt