Corby Pro Mesajlarda Türkçe Karakter Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dawzin

dawzin

Üye
    Konu Sahibi
Corby Pro Mesajlarda Türkçe Karakter Sorunu
Samsung Corby Pro kullanıyorum.(B-5310)
Telefona Turkcell ve vodafone hattı da taktım ancak çok garip bir durum var ortada.
Telefonuma Türkçe karakterler(ş,ç,ö,ğ,ü,ı) eksik geliyor.Hemde sadece bir numaradan diğer kişilerden gelen mesajlarda bu problem olmuyor.
ve bir türlü çözemedim ben bu olayı.Çünkü mesajları çözene kadar canım çıkıyor gerçi alıştım ama bazen anlayamıyorum...
Ve acilen çözmem gerekli bilgisi olan arkadaşlar vardır umarım aramızda...:angry:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Kutunun üzerinde bu telefon bütün türkçe karakterleri destekliyor diye bir yazı yoksa bu türkçe karakter desteği olmadığını gösterir ve mesaj yazarkende türkçe karakter kullanırsan eğer 2 mesaj gider en azından bende öyle oluyor. Güncel firmware ile düzeltilebilir belki..

dawzin

dawzin

Üye
    Konu Sahibi
Destekliyor.
belirttiğim gibi tek bir numaradan gelen sms lerde bu hatayı veriyor diğer arkadaşlarımın attıkları smslerde bir problem olmuyor.türkçe karakterler geliyor.
ama sadece bir arkadaşımınkinde bu oluyor ve gerçekten en çok konuştuğum kişi, buna bir çözüm bulmam gerekiyor.

----------Eklendi @ 18:47:46 ---------- Yazıldı @ 17:26:48 ----------

yola çıkıcam acaba yardım edecek kimse yokmu güncel firmware vs. çaresi olan :hmmm

dawzin

dawzin

Üye
    Konu Sahibi
çözümü buldum :hmmm
karşı gönderen çoklu dil olarak yapması gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt