Corby Pro 2 önemli soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scorpidos

scorpidos

Üye
    Konu Sahibi
Corby Pro 2 önemli soru
Arkadaşlar 2 sorum var benim bu Corby Pro için, telefonu uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum fakat gerçekten bu 2 soru benim kafama takıldı:
1- Telefonu ilk aldığımda siyah temanın arkaplan resimleri vardı, klavyeyi açıp ekranı yan yatırınca yine de ekrana sığıyordu. Ben kendi arkaplan resimlerimi koydum. Telefon normal haldeyken gayet güzel, tam oturuyor fakat yan yatırınca sağdan ve soldan siyah şeritlerle kesiyor. Ne yaptıysam çözemedim.

2- Bu telefonun işlemcisi, rami vs. hakkında bilgisi olan birisi var ise beni bilgilendirebilir mi? Başka telefonlarla karşılaştırmak için lazım olabiliyor da :)

papyruss

papyruss

Üye
Bu telefonu bende yeni aldım henüz 2 gün oldu bende duvar kağıdını değiştirdim kendim resim koyunca klavyeyi açtığımda dediğin gibi oluyo bendede. İşletim sistemiyle ilgili pek bilgim yok ama telefon çok harika internetten vidyoda izlenebiliyo herşeyi var bildiğin cep bilgisayarı gibi telefon kullanımı çok kolay

scorpidos

scorpidos

Üye
    Konu Sahibi
Evet, Youtube üzerinden video izleyebiliyorum. Sen hangi sitelerden video izliyorsun? Ve tam ekran olarak mı izliyorsun?
Ben Youtube üzerinden telefonun kendi medya oynatıcısı ile tam ekran izliyorum. :)
Ve işletim sistemi yok. Yani Java tabanlı çalışan bir telefon. Benim merak ettiklerim, işlemcisi, rami, görüntü işlemcisi felan. Yani donanımı nedir? :)

raplex2

Üye
arkadaşlar telefon için uygulama bulabiliyor musunz? ben tam anlamıyla telefon için uygulama bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...