Corby mi genoa c3510 mi yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

sgh j150

sgh j150

Üye
    Konu Sahibi
Corby mi genoa c3510 mi yardım edin
Arkadaşlar corby veya genoa c3510 almayı düşünüyorum yardım eder misiniz kararsızım hangisi daha iyi

orhaan48

orhaan48

Üye
Kesinlikle 5800

eko112

Üye
Adam corby mi genoamı demiş sen 5800 diyosun :)

Kesinlikle Corby arkadaşım ben kullanıyorum...

sgh j150

sgh j150

Üye
    Konu Sahibi

sonaycan

Üye
arkadas c3510 spr

sgh j150

sgh j150

Üye
    Konu Sahibi
çok kararsız kaldım

asterixj

Üye
Lütfen bunu dikkate alın

Corby nin kameraseı 3.2 genoa nın 1.3 daha sı da var

GENOA OYUNLARI ÇALIŞTIRAMIYOO: AMA CORBY ÇOK İYİ ÇALIŞTIRIYOOO...

Oyun500kb ı geçerse yüklemşyo

HARF TANIMA VE Q KLAVYE NORMAL CORBY DE VAR: AMA GENOA DA NORMAL TUŞ TAKIMINDAN YAZIYOSUNUZ ( BUNLAR DA DOKUNMATİK )

En önemlisi ise CORBY DAHA HIZLI::: BAYAN TELEFONU FALAN DA DEĞİL : BEN Bİ HATA YAPIP GENOA ALDIM ; BU HATAYI SİZ YAPMAYIN:: GİDİN SİYAH Bİ CORBY ALIN :D:D

sgh j150

sgh j150

Üye
    Konu Sahibi
çk saol krdeş yrdımcı olduun içn

corbyybroc

corbyybroc

Üye
bence corby al daha güzel görünüyor ama sen bilirsin

kubilaystar

Üye
bende c 3510 genoa corby le aynı sadece aralarında kamera çözünürlügü var

system_start()

system_start()

Üye
genoa al bence

onlybqtu

onlybqtu

Üye
beyler ben c3510 aldım gerçekten çok güzel telefon kamerası 1.3 mega ama harika gösterio yani corby = 370 TL civarı ama c3510 genoa = 299 TL bence c3510 al arasında 70 TL fark var değmez

M3L!H

M3L!H

Üye
Evet, Genoa al. Yeni nesil çıkanlardan çünkü..

ozkanak

ozkanak

Üye
karizma isteyen corby beyaz alır tasarım ergonomi harikası daha ne olsun hangi telde var bu ayrıca 12mm kalınlığında ince bir tel ben özelliklerle pek ilgilenmem tasarımı önemli benim için diyen CORBY ayrıca bozulduğu falanda yok kim diyor bunları

esqieoner

Üye
Lütfen bunu dikkate alın

Corby nin kameraseı 3.2 genoa nın 1.3 daha sı da var

GENOA OYUNLARI ÇALIŞTIRAMIYOO: AMA CORBY ÇOK İYİ ÇALIŞTIRIYOOO...

Oyun500kb ı geçerse yüklemşyo

HARF TANIMA VE Q KLAVYE NORMAL CORBY DE VAR: AMA GENOA DA NORMAL TUŞ TAKIMINDAN YAZIYOSUNUZ ( BUNLAR DA DOKUNMATİK )

En önemlisi ise CORBY DAHA HIZLI::: BAYAN TELEFONU FALAN DA DEĞİL : BEN Bİ HATA YAPIP GENOA ALDIM ; BU HATAYI SİZ YAPMAYIN:: GİDİN SİYAH Bİ CORBY ALIN :D:D

pardonn pardonnn ? xS oyunları iyi çalıştrmıyor mu ?? iyi misini sen sarhoş musun hacı ?? gayet de güzel çalıştırıyo...

aliveli456

aliveli456

Üye
corby :D :D

oguzhc

oguzhc

Üye
genoa alırsan bu işine yarar java sorunu için 500 kb üstü çalıştırırsın
*#52828378# OTA bölümüne gir 500 kb yi 1200 yap kaydet geri gel 5.sıradakine gir 1460ı 2460 1700üde 2700 yap corbyden sadece kamera eksiği kalır ama bişe dicem kamerası 1.3 olmasına ramen kardeşimin 2.0 dan daha iyi çekio

ufuk_2010

Üye
Telefon konusunda fazla profosyonel değilim ama dün arkadaşımla birlikte 2 tane corby wifi aldık. Bence güzel bi tlfon. Wireless olması süper bişey. Hemen bağladık pc modemine ve nete girdik. Kendi içindeki face ve youtube çalışmıyor haliyle. Bizde bolt browser yükledik. Şuanda bi problem yok. Sorunsuz çalışıyor. Dokunmatiği falanda çok iyi. Bu arada kutusundan usb kablosu çıkmıyor arkadaşlar. Boltu hafıza kartına yükledik ve ordan kurduk.

Paranoya

Paranoya

Üye
ben genoa derim .

Üst Alt