Kobra_FighterTR
Üye
yumurtanında donu çalınmış ne tesadüf![]()

Şirketin Camından At Kendini Necmi Abi
Şirketin Reklamı Olur Patron İyi Para Verir Sana 
yumurtanında donu çalınmış ne tesadüf![]()

Şirketin Reklamı Olur Patron İyi Para Verir Sana 
valla git at patron sana n8 parası bile verir
Şirketin Camından At Kendini Necmi AbiŞirketin Reklamı Olur Patron İyi Para Verir Sana
![]()

sağol Tuğçe'cimKrize girdim ya alemsinSüper yazmıssın ama tebrik ederim ..

esra erolla uğraşacağına nuri alço ya git adam sapık nasıl olsa her ayağa bakarken bulur belki![]()

BombFBI'lara Haber Verin Şehiri Büyük Bir Tehlike BekliyoNecmi Abinin Çorabı = Nükleer Bomba
![]()

aynen dağıtmayın lenn ..Konuyu carpıtmayın ortada büyük bir sorun var![]()
edecem çoraplarım olmadan aslaaayyy dalga geçmeyin çocukla dağılın bakim
Necmi saçmalama ablacım ne intiharı![]()

doğru söyledin aslında Sigma'yı bütün dünya duyar ben öldükten sonra iyi para verir bana
Şirketin Camından At Kendini Necmi AbiŞirketin Reklamı Olur Patron İyi Para Verir Sana

heeeBaban pazardan ananas aldırdı yani![]()

valla git at patron sana n8 parası bile verir![]()

yok be olum ne N8'iAbi N8 İçin Para Verirse Patron Elindekini Ben Alırım Ama![]()

senin çorapları bulduk ama nükleer bir kokusu olduğu için bir kaç arakadaş bayıldı ve bizde çevreye verdiği büyük zararları düşünerek imha ettik başka sorusu olan![]()

hemen at kendini hiç durmaa256 mb lik flasım kayboldu arkadaslar intihar etmelimiyim sizce?

aynen bak olumlu yorumlarr..Kesinlikle, teknolojiden geride kalmışın vur kendini![]()

yenileri eksik olmuyorEvet madem forum belli bir seviyeye ulaştı her şey artık anlayışla karşılanıyor artık bende size derdimi anlatmaya karar verdim bu zamanı uzun zamandır bekliyordum.Arkadaşlar tırnak makasım kayboldu çok kötü durumdayım tırnaklarım gun geçtikçe büyüyor ve bedenimi ele geçirmeye başlıyor lüfen bana tırnak makasımı bulmam konusunda yardım edin he nüz çok gencim ölmek istemiyorum ama bu uzayan tırnaklarım vucut direncimi kırmak üzere yardım edin yoksa tırnakların uzamasını engellemek için parmaklarımı kesmek zorunda kalcam.yardım plssss