Çoraplarım Çalındı :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuone

Üye
:zuhaha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Baban pazardan ananas aldırdı yani :hmmm

Burak

Üye
:kop::kop:

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Krize girdim ya alemsin :kop::kop: Süper yazmıssın ama tebrik ederim ..
sağol Tuğçe'cim :)
esra erolla uğraşacağına nuri alço ya git adam sapık nasıl olsa her ayağa bakarken bulur belki:zuhaha:
:d::d:
FBI'lara Haber Verin Şehiri Büyük Bir Tehlike Bekliyo :D Necmi Abinin Çorabı = Nükleer Bomba :aha::aha:
Bomb :ehe
Konuyu carpıtmayın ortada büyük bir sorun var :ehe
aynen dağıtmayın lenn ..
ayyy dalga geçmeyin çocukla dağılın bakim :box:box
Necmi saçmalama ablacım ne intiharı :zuhaha:
edecem çoraplarım olmadan aslaa :ehe
:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Şirketin Camından At Kendini Necmi Abi :D Şirketin Reklamı Olur Patron İyi Para Verir Sana :zuhaha:
doğru söyledin aslında Sigma'yı bütün dünya duyar ben öldükten sonra iyi para verir bana :d:
Baban pazardan ananas aldırdı yani :hmmm
heee
:ehe:ehe

zaza

zaza

Üye
senin çorapları bulduk ama nükleer bir kokusu olduğu için bir kaç arakadaş bayıldı ve bizde çevreye verdiği büyük zararları düşünerek imha ettik başka sorusu olan:zuhaha:

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
senin çorapları bulduk ama nükleer bir kokusu olduğu için bir kaç arakadaş bayıldı ve bizde çevreye verdiği büyük zararları düşünerek imha ettik başka sorusu olan:zuhaha:
:zuhaha::zuhaha:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
256 mb lik flasım kayboldu arkadaslar intihar etmelimiyim sizce?

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Kesinlikle, teknolojiden geride kalmışın vur kendini :ehe

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
arkadaslar beni ciddiye almiyor herkese kırgın oldumu belirtmek istiyorum

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Evet madem forum belli bir seviyeye ulaştı her şey artık anlayışla karşılanıyor artık bende size derdimi anlatmaya karar verdim bu zamanı uzun zamandır bekliyordum.Arkadaşlar tırnak makasım kayboldu çok kötü durumdayım tırnaklarım gun geçtikçe büyüyor ve bedenimi ele geçirmeye başlıyor lüfen bana tırnak makasımı bulmam konusunda yardım edin he nüz çok gencim ölmek istemiyorum ama bu uzayan tırnaklarım vucut direncimi kırmak üzere yardım edin yoksa tırnakların uzamasını engellemek için parmaklarımı kesmek zorunda kalcam.yardım plssss

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Asan Kesen Biçen :D Ne Biçim Forum Oldu Bu :D

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha::zuhaha:

zaza

zaza

Üye
Evet madem forum belli bir seviyeye ulaştı her şey artık anlayışla karşılanıyor artık bende size derdimi anlatmaya karar verdim bu zamanı uzun zamandır bekliyordum.Arkadaşlar tırnak makasım kayboldu çok kötü durumdayım tırnaklarım gun geçtikçe büyüyor ve bedenimi ele geçirmeye başlıyor lüfen bana tırnak makasımı bulmam konusunda yardım edin he nüz çok gencim ölmek istemiyorum ama bu uzayan tırnaklarım vucut direncimi kırmak üzere yardım edin yoksa tırnakların uzamasını engellemek için parmaklarımı kesmek zorunda kalcam.yardım plssss
yenileri eksik olmuyor:d:

HaykoCepkin35

HaykoCepkin35

Üye
yaşlandırma tekniğiyle bul :ehe

bak adamın biri bu teknikle bulmuş bile :ehe

:hmmm:hmmm:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...