CoPilot Navigasyon ücretsiz olarak magazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CoPilot Navigasyon ücretsiz olarak magazada

Gectigimiz ay sizlere duyurdugumuz ve Windows Mobile'dan aşina oldugumuz CoPilot Navigasyon ucretsiz olarak magazadaki yerini aldı

serinaga

serinaga

Üye
:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haritaları falan ücretsiz mi yada 3 aylık ücretsizlerden değil dimi? :hmmm

Haber için teşekkürler
.

Detaylardan 14 gün yazısı gördüm ama

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yükledim. Haritayı yüklerken üstte "bir adet lisanslı harita" yazıyor. Sanırım ücretsiz olarak sadece bir harita indiriliyor.

alical33

alical33

Üye
nokia maps ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor :oke:
haber için :tşk:

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye

MrExpert

MrExpert

Üye
ben yükledim. Haritayı yüklerken üstte "bir adet lisanslı harita" yazıyor. Sanırım ücretsiz olarak sadece bir harita indiriliyor.

Evet ücretsiz 1 taneye izin veriyor ayrıca çevrimdışıda çalışabiliyor gayet başarılı 1 den fazla için premium sürüm istiyor.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
kesinlikle nokia maps benimde isimi goruyor, ama yinede gelsin fazla mal goz cikarmaz :D nokia maps ulkeler arasi yolculukta test eden varmi arkadaslar aranizda. onumuzdeki ay ingiltereden yola cikicam acikcasi merak ediyorum nasil olur diye :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesinlikle nokia maps benimde isimi goruyor, ama yinede gelsin fazla mal goz cikarmaz :D nokia maps ulkeler arasi yolculukta test eden varmi arkadaslar aranizda. onumuzdeki ay ingiltereden yola cikicam acikcasi merak ediyorum nasil olur diye :D

ingiltereden yola cikacaksan; navigasyon rota ayarlarinda "feribot" aciksa İtalya/brindizi limanindan feribotla İzmir'e getiriyor:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cellular üzerinden 150mb indirdi kurdu :tebessüm:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia maps şu anda iyi sonuç veriyor fazlasını aramam şu aşamada ama bazen kendime soruyorum örn edirneden karsa bir rota en kısa mesafe diyelim google maps la farklılıklar gösteriyor acaba neden böyle oluyor KM ler tutmuyor yol aynı yol diğeri neden kısayı göstermiyor gösteren de yanlışmı gösteriyor ?

saynesim

saynesim

Üye
Bilgi için Sağol

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nokia maps :oke:

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye