Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CoPilot Navigasyon ücretsiz olarak magazada
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
CoPilot Navigasyon ücretsiz olarak magazada
Gectigimiz ay sizlere duyurdugumuz ve Windows Mobile'dan aşina oldugumuz CoPilot Navigasyon ucretsiz olarak magazadaki yerini aldı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
serinaga
Üye
ardacumhur
Üye
Haritaları falan ücretsiz mi yada 3 aylık ücretsizlerden değil dimi?
Haber için teşekkürler.
Detaylardan 14 gün yazısı gördüm ama
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ben yükledim. Haritayı yüklerken üstte "bir adet lisanslı harita" yazıyor. Sanırım ücretsiz olarak sadece bir harita indiriliyor.
alical33
Üye
nokia maps ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor
haber için
Evet ücretsiz 1 taneye izin veriyor ayrıca çevrimdışıda çalışabiliyor gayet başarılı 1 den fazla için premium sürüm istiyor.
KacakMazot
Üye
kesinlikle nokia maps benimde isimi goruyor, ama yinede gelsin fazla mal goz cikarmaz nokia maps ulkeler arasi yolculukta test eden varmi arkadaslar aranizda. onumuzdeki ay ingiltereden yola cikicam acikcasi merak ediyorum nasil olur diye
kesinlikle nokia maps benimde isimi goruyor, ama yinede gelsin fazla mal goz cikarmaz nokia maps ulkeler arasi yolculukta test eden varmi arkadaslar aranizda. onumuzdeki ay ingiltereden yola cikicam acikcasi merak ediyorum nasil olur diye
Nokia maps şu anda iyi sonuç veriyor fazlasını aramam şu aşamada ama bazen kendime soruyorum örn edirneden karsa bir rota en kısa mesafe diyelim google maps la farklılıklar gösteriyor acaba neden böyle oluyor KM ler tutmuyor yol aynı yol diğeri neden kısayı göstermiyor gösteren de yanlışmı gösteriyor ?