Connor vs Ezio?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Torrent hızlanırsa serinin 2.oynunu bidaha indirmeye deniyim.

Revengeful

Emekli Yönetici

Bitirmediysen hic birini oyun dunyasinda cok sey kacirdigina emin olabilirsin :) ezio kisisel intikamini almak icin suikast yapiyor, connor ise ozgurluk icin.
Kızları götürüyor ama bir yandan :d:

- - - Eklendi - - -

Connor assassins creed 3 adi verilen oyunda ortaya cikti ve diger karakterlerle alakasi yok. Oyunun sonlarina dogru kimseye guvenmemeniz gerektigini anliyorsunuz, acikcasi beni baya sasirtti hikayesi. Mutlaka oynanmasi gereken bir saheser.
Açıkcası en sevmediğim 3 oldu. Ezio gibi cool olmayınca zevk alamadım :D Bitirmedim bile. Son sahnenin videosu izledim sildim :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Açıkcası en sevmediğim 3 oldu. Ezio gibi cool olmayınca zevk alamadım :D Bitirmedim bile. Son sahnenin videosu izledim sildim :ehe
:d: black flagdaki adam cok cool gozukuyor videolardan gordugum kadariyla :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Ama altair zamanında pek teknoloji yokmuş yani onun zamanındakilerle ezio falan bir değil ezionun kancası vardı tüfeği vardı altair kullanamaz onları görmemişki:D

Altair, mentor :ehe

1. oyun pek gelişmiş değildi dediğin gibi, teknolojiyi bırak, mesela hep aynı görevlerdi adam konuşuyordu yarım saat gidip süikast yapıyorduk, skip yapamıyorduk. Pek atik değildi, 2 ile 1 arasında çok fark vardı, 2de kendilerini baya geliştirmişler, bence. =)
Demin 3ü bitirdim. Valla, eziolar kadar zevk alamadım oyundan... :/

- - - Eklendi - - -

Bitirmediysen hic birini oyun dunyasinda cok sey kacirdigina emin olabilirsin :) ezio kisisel intikamini almak icin suikast yapiyor, connor ise ozgurluk icin.

O baştaydı ama sonrasında iş kişisellikten çıkıyor :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

he, kızları götürüyor çakal :D
Ben demin bitirdim 2 , brotherhood ve revelations daha gzldi bence :D

- - - Eklendi - - -

Aynen :D altair zaten tanri gibi bir sey

Tövbeee :pro:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

Altair, mentor :ehe

1. oyun pek gelişmiş değildi dediğin gibi, teknolojiyi bırak, mesela hep aynı görevlerdi adam konuşuyordu yarım saat gidip süikast yapıyorduk, skip yapamıyorduk. Pek atik değildi, 2 ile 1 arasında çok fark vardı, 2de kendilerini baya geliştirmişler, bence. =)
Demin 3ü bitirdim. Valla, eziolar kadar zevk alamadım oyundan... :/

- - - Eklendi - - -

O baştaydı ama sonrasında iş kişisellikten çıkıyor :D

- - - Eklendi - - -

he, kızları götürüyor çakal :D
Ben demin bitirdim 2 , brotherhood ve revelations daha gzldi bence :D

- - - Eklendi - - -

Tövbeee :pro:

Oyunda yav :ehe

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
Ezio alır :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Black Flag mükemmel olacak ama :D

.caner.

.caner.

Üye
Black Flag :hmmm ben Edward ı beğenmedim :(
Ezio reis alır tabiki.
Connor bayağı atarlı yanlız. III ü beğenmedigim halde II ye göre yinede başarılıydı. Bide Oyun çeviri'nin Türkçe yaması olunca tadından yenilmiyor :hmmm oyunlar :ehe

Türe

Türe

Üye
Ezio'nun verdiği heyecan ve oyun deneyimi hiçbirinde yok.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda dogru connor biraz kütük bir karakter

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oyun hata veriyor :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Nasil bir hata

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oyuna giriyorum tam desmond geliyor sonra çalışmayı durdurdu diyor. Böyle bir sorun yoktu zaten 1 haftadır giremiyordum desmond geliyordu herhangi bir donma takılma yoktu o flu ekranda oyunun başlamasını bekliyordum başlamıyordu ama desmondu yönlendirebiliyordum şimdi o da gitti :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
III hayal kırıklığı oldu bende. Çok güzel trailerler yapmışlardı, çok iyiydi... Ama oyunda beklediğimi alamadım açıkcası. Ama gemi olayı, ve karakterin daha atik olması iyi olmuş... Bir de dövüşler daha iyiydi.

- - - Eklendi - - -

Oyun hata veriyor :hmmm

Farklı bir crackle deneyin?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çalışan oyun durup dururken neden böyle yapsınki :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yalan onlar çalışmayı durdurdu hatalarında hep aynı şeyi söylerler bir kere bile çözmedi :D

.caner.

.caner.

Üye
Bende kaçkere çözüldü.

Uhops

Uhops

Üye
Yönetici olarak çalıştırma genelde you haven't permission(böyle bi hataydı) hatasında işe yarıyor :oke:

- - - Eklendi - - -

Ben sadece ezio karakterini kullandım o yüzden ezio diyorum. Telefonda oynadıydım :D

.caner.

.caner.

Üye
Desmond nerde ? Hepsinin gücü var onsa :ehe oyum Desmond'a

Takipçi Satın Al

Üst Alt