Kızları götürüyor ama bir yandan
Bitirmediysen hic birini oyun dunyasinda cok sey kacirdigina emin olabilirsinezio kisisel intikamini almak icin suikast yapiyor, connor ise ozgurluk icin.

Açıkcası en sevmediğim 3 oldu. Ezio gibi cool olmayınca zevk alamadım
Connor assassins creed 3 adi verilen oyunda ortaya cikti ve diger karakterlerle alakasi yok. Oyunun sonlarina dogru kimseye guvenmemeniz gerektigini anliyorsunuz, acikcasi beni baya sasirtti hikayesi. Mutlaka oynanmasi gereken bir saheser.
Bitirmedim bile. Son sahnenin videosu izledim sildim 
- - - Eklendi - - -
Açıkcası en sevmediğim 3 oldu. Ezio gibi cool olmayınca zevk alamadımBitirmedim bile. Son sahnenin videosu izledim sildim
![]()
black flagdaki adam cok cool gozukuyor videolardan gordugum kadariyla 
Ama altair zamanında pek teknoloji yokmuş yani onun zamanındakilerle ezio falan bir değil ezionun kancası vardı tüfeği vardı altair kullanamaz onları görmemişki![]()

Bitirmediysen hic birini oyun dunyasinda cok sey kacirdigina emin olabilirsinezio kisisel intikamini almak icin suikast yapiyor, connor ise ozgurluk icin.

- - - Eklendi - - -
Açıkcası en sevmediğim 3 oldu. Ezio gibi cool olmayınca zevk alamadımBitirmedim bile. Son sahnenin videosu izledim sildim
![]()

Aynenaltair zaten tanri gibi bir sey

Altair, mentor
1. oyun pek gelişmiş değildi dediğin gibi, teknolojiyi bırak, mesela hep aynı görevlerdi adam konuşuyordu yarım saat gidip süikast yapıyorduk, skip yapamıyorduk. Pek atik değildi, 2 ile 1 arasında çok fark vardı, 2de kendilerini baya geliştirmişler, bence. =)
Demin 3ü bitirdim. Valla, eziolar kadar zevk alamadım oyundan... :/
- - - Eklendi - - -
O baştaydı ama sonrasında iş kişisellikten çıkıyor
- - - Eklendi - - -
he, kızları götürüyor çakal
Ben demin bitirdim 2 , brotherhood ve revelations daha gzldi bence
- - - Eklendi - - -
Tövbeee![]()

Oyun hata veriyor![]()
Çalışan oyun durup dururken neden böyle yapsınki![]()