Connor vs Ezio?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Connor vs Ezio?
Evet beyler kim alir kavga etseler :D ben connor diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ezio :off: connorda kim o yokken ezio vardı :D

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Oyle olabilir ama dogruya dogru connor ezioya gore cok daha yapili ve atik, kavga etseler ezionun sansinin olmadigini dusunuyorum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Hangi Ezio ? Genç mi yaşlı mı ? Aslında farketmez her türlü Ezio alır :D Connor süt ya :d:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ezionun yaşlısı da yeter revalationda hatırlamıyomusunuz o yaşta galata mağaralarda nasılda süzülüyordu :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ezionun yaşlısı da yeter revalationda hatırlamıyomusunuz o yaşta galata mağaralarda nasılda süzülüyordu :D
Yaşlısı "yeter" mi ? Yahu en iyi hali oydu zaten :D

- - - Eklendi - - -

AC serisinin en iyisi Ezio. Ama yeni çıkan adam değiştirebilir bu durumu :ehe

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ya orada çok yaşlıydı öksürüyordu falan :D siz embersi izlediniz mi ? :(

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Ben izlemedim :hmmm vallaha connor cok icten dovusuyor :D savasirken yuz ifadeleri var :D

achambo

achambo

Üye
ezio gibisi yok :oke:

- - - Eklendi - - -

ezio alır:ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ama altair zamanında pek teknoloji yokmuş yani onun zamanındakilerle ezio falan bir değil ezionun kancası vardı tüfeği vardı altair kullanamaz onları görmemişki:D

newguard

newguard

Üye
ezio:oke:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Ama altair zamanında pek teknoloji yokmuş yani onun zamanındakilerle ezio falan bir değil ezionun kancası vardı tüfeği vardı altair kullanamaz onları görmemişki:D

Ayni devirde olsalardi altair hepsini alirdi zaten :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
hocaö assasins creedin 1 haric hepsini yukledim de bitirmedim hdaha hic birini kim bunlar :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
hocaö assasins creedin 1 haric hepsini yukledim de bitirmedim hdaha hic birini kim bunlar :D

Bitirmediysen hic birini oyun dunyasinda cok sey kacirdigina emin olabilirsin :) ezio kisisel intikamini almak icin suikast yapiyor, connor ise ozgurluk icin.

• Beğen
avast

avast

Üye
peki bu ezio yu biliyorum revilationdaki ve 2 deki adam da connor kim hocam

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
peki bu ezio yu biliyorum revilationdaki ve 2 deki adam da connor kim hocam

Connor assassins creed 3 adi verilen oyunda ortaya cikti ve diger karakterlerle alakasi yok. Oyunun sonlarina dogru kimseye guvenmemeniz gerektigini anliyorsunuz, acikcasi beni baya sasirtti hikayesi. Mutlaka oynanmasi gereken bir saheser.

Takipçi Satın Al

Üst Alt