NiCK DEĞİŞİKLİĞİ:tuncer200_8 değişti...:artık^^^^ _By&MaTTaFix_ ^^im
yeni profil müziğim nasıl arkadaşlar.......
yağmurda yürüyen mi yoksa koşan mı daha fazla ıslanır???
Generaller grubumuz açılmıştır Tüm generalleri bekleriz
Ben bırgun bıryerde
Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?
Yılın En Şık Kadını Kraliçe Raina...
Maxicep'e yeni kayıt olduğumda çektirdiğim insanlar
Gaspa uğradım!! Telefonumu aldılar
Bu yarışmaların sonucu nirde ??? Çatladım meraktan
Hiç 220 voltun tadına baktınız mı??? Bugün baktım iyiymiş
Verdiğiniz bu konular bir
fikir paylaşımı, bir davet bir soru yada günlük hayatımızda yaşanmış bir tecrübe. Mesela bir elektirik çarpmasından dolayı bir insan hayatını kaybedebilir. Çokonat yerken ne olur onu söylermisin. Bunun farkını en iyi siz bilmelisiniz mustafa furkan Konu dışı eski yöneticisi olarak. Çokonat dır, jelibon dur ciptir çokmu gerekli bunlar. Hayati önemmi taşıyor ne öğretiyor insana. Tabiki aklınıza bir şey takıldığı zaman yazın duygularınızı paylaşın ama çokonattır jelibondur, tuvalet kağıdıdır bu kadarda abartılmasın.
Bende açayım bir konu dün bir tuvalet kağıdıyla kurulandım çok yumuşaktı rahatladım dıye. Konu dışındamı kalıcak şimdi bu konu. Bu tür konuların yeri gereksizlerdir. Yeni alınmış bir karar değildir. Konu sahibide almış olduğumuz kararı daha önceden bildiği için itiraz hakkıda yoktur.
Yeteri kadar esnek olduğumu düşünüyorum. Çünkü bildiği halde ıslarla bu konuların konu dışında açılması uyarı puanı gerektirir. Ahmete sorabilirsiniz. Cevabımdan tatmin olmadıysanız eğer konuyu şahsına yönlendirebilirim.
Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla çokonattan bahsediyorduk.