Sidretül Münteha
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bi titanic'i bir de çokonatı bu kadar seviyornat nat nat cokonat ... taze gofret cokanat..
fındık gofret cikolataaaaa... cokonatın lezzeti bambaskaaaaa...
cokonat..
Giderken Banada Alır Mısın ,Melek naptın ya şimdi markete gitmek zorunda kalacam
Bak yahu!
Çokonatııı Çok Seviyorumm Yaaanat nat nat cokonat ... taze gofret cokanat..
fındık gofret cikolataaaaa... cokonatın lezzeti bambaskaaaaa...
cokonat..
Afiyet olsunda son 4 yılda kalitesi baya bir düştü 4 yıl önce gofreti filan daha kaliteliydi..
Ben yazarım kardeşim!Hangi çılgın beni durduracak™ мγdяєaм;1992645' Alıntı:Yorum Yazmayınız
Bana kızdı o. Konu taşımaya korkuyorum artıkBen yazarım kardeşim!Hangi çılgın beni durduracak
İyi de sen görevini yaptınBana kızdı o. Konu taşımaya korkuyorum artık
Yaa ne biliyim konu dışının çehresinin değiştiğini biliyor halbuki.Bu tür konuları almıyorum konu dışına. Konu dışı yeni yeni değişmeye başladı. Allahtan ***BlackrosE*** var. Adamın konuları çok kaliteli. Meleğinde var kaliteli konuları http://www.maxicep.com/konu-disi/2010-kultur-baskenti-etkinlik-takvimi-301817.html işte gereksizlerdemi? Ama konu adam gibi konu. İstediğin kadar kız melek sana daha ne zaman söyledim bunu ben.
Tamam biz de teknolojiden uzaklaşıyoruz keşke daha fazla konumu bulsaydın da link verseydin az olmuş ..
Artık millet bu bölümden başka bölümde duygularını paylaşamaz , konuşamaz , tartışamaz oldu biraz esnek olun ...
Artık millet bu bölümden başka bölümde duygularını paylaşamaz , konuşamaz , tartışamaz oldu biraz esnek olun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?