Çok yakında telefon alıcam fikirleriniz lazım :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
HTC wildfire S

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
x6-n97 mini

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Temiz 2.el X6 bulamadım. hepsi çizik vs..

Masha

Masha

Üye
Almak istiyorsan 2. El alma derim ben Tavsiyem Optimus Me ve Galaxy Gio.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
2.el Nokia X6 mı Yoksa 0. Lg Optimus me mı ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sıfır 325tl ye satılıyor vatanbilgisayarda

Biliyorum. :ehe sen hangisini öneriyorsun ? özellik bakımından X6 üstün. ama sonuçta 0 daha iyidir. :dry: X6nın dokunmatik ekranı 5800 gibi mi? yoksa iphone gibi mi? multi touch(çoklu dokunmatik) var mı? optimus me de var. hangisi internette daha hızlı ?? veya aynı mı :hmmm

HakaN-06

HakaN-06

Üye
x6nın ekranı kapasitif kardeşim yani basmatik değil dokunmatik. 2.el temiz bulursan öneririm. tabi symbian sorun olmayacaksa..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
wildfire s,optimus me,n97,e72,5800
bence alacaksan android bişiler al.ama android alamıyorsan da s60v5 ve klavyeli bir telefon al.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
2.el iphone 3g buldum. Fiyatta pazarlık yaparsa alma şansım var. Aslında özellik bakımından 5800 bile üstün ama sizin fikriniz ?? :hmmm

Ocean258

Ocean258

Üye
Bana da öyle geliyor.. Nokia e63 ve Optimus me 300TL hangisini almak daha mantıklı ?

----------Eklendi @ 14:17:34 ---------- Yazıldı @ 14:09:42 ----------

Neyse her açıdan lg optimus me üstün.

Optimus me alman daha mantıklı hocam bence... lg yı nokia'yı gectım.. işletim sistemi anroid birinin dıgerı symbian.. symbianla ugrasırsın cok Android 2.2 froyo gıbısı yok bence.. uygulama ve oyunlardada sıkıntı cekmezsın google market sayesınde..

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Lg optimus me kamerası nasıl ? wave 525 kamerası gibi güzel mi? ikisi de 3mp ama wave 525in kamerasının nokianın 3mp kamerasına fark atıyor. optimus me de nasıl?

technoshark

technoshark

Üye
3mplik bir kameradan nasıl birşey bekliyorsan o isteklerini karşılar diye düşünüyorum.. sonuç olarak aldığın cep telefonu fotoğraf makinası değil :good:

buket2

buket2

Üye
direkt optimus black derim çünkü senin 2.ci ele vereceğin parayla zaten 0 bir black alabilirsin...fiyatı çok uygun. optimus me'yi de tavsiye ederim ama ben büyük ekranlı telefonu tercih ederdim dokunmatik olduğu için daha kolay hakim olabiliyorsun büyük ekranda. ayrıca blackte nova display teknolojisi ve 2 mp ön kamera var

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
direkt optimus black derim çünkü senin 2.ci ele vereceğin parayla zaten 0 bir black alabilirsin...fiyatı çok uygun. optimus me'yi de tavsiye ederim ama ben büyük ekranlı telefonu tercih ederdim dokunmatik olduğu için daha kolay hakim olabiliyorsun büyük ekranda. ayrıca blackte nova display teknolojisi ve 2 mp ön kamera var

Nasıl 0 optimus black alabiliyorum ? :ehe fiyat ne kadar ki ? 800TL değil mi ?

----------Eklendi @ 14:09:03 ---------- Yazıldı @ 14:05:03 ----------

3mplik bir kameradan nasıl birşey bekliyorsan o isteklerini karşılar diye düşünüyorum.. sonuç olarak aldığın cep telefonu fotoğraf makinası değil :good:

Bak dostum fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekmeyi beklemiyorum. ama kamerasını merak ettim.
Bak bu benim açtığım konu wave 525 ile çektiğim resimler : TIKLA
Bunun gibi çeksin demiyorum ama aralarında fazla fark var mı onu merak ettim.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Nasıl 0 optimus black alabiliyorum ? :ehe fiyat ne kadar ki ? 800TL değil mi ?

----------Eklendi @ 14:09:03 ---------- Yazıldı @ 14:05:03 ----------

Bak dostum fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekmeyi beklemiyorum. ama kamerasını merak ettim.
Bak bu benim açtığım konu wave 525 ile çektiğim resimler : TIKLA
Bunun gibi çeksin demiyorum ama aralarında fazla fark var mı onu merak ettim.

Telefonum N8 gibi çekiyor gerçekten :d:

----------Eklendi @ 20:37:02 ---------- Yazıldı @ 20:31:52 ----------

telefonu satmaktan vazgeçtim ya çünkü ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum benim telefonumun da herkes n8 gibi çektiğini söylüyor bu yüzden vazgeçtim. herkese yorumları için teşekkürler :d:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Lg kullanan arkadaslarda genel bi fiyatlandırma hatası var :kop:
Sar'dan dolayı mı acaba :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me kamerası nasıl ? wave 525 kamerası gibi güzel mi? ikisi de 3mp ama wave 525in kamerasının nokianın 3mp kamerasına fark atıyor. optimus me de nasıl?

ole mukemmel ahım sahım bı kamerası yok hocam.. normal yanı 3Mp lık kamera kalıtesı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt