sıfır 325tl ye satılıyor vatanbilgisayarda2.el Nokia X6 mı Yoksa 0. Lg Optimus me mı ?
sıfır 325tl ye satılıyor vatanbilgisayarda
sen hangisini öneriyorsun ? özellik bakımından X6 üstün. ama sonuçta 0 daha iyidir.
X6nın dokunmatik ekranı 5800 gibi mi? yoksa iphone gibi mi? multi touch(çoklu dokunmatik) var mı? optimus me de var. hangisi internette daha hızlı ?? veya aynı mı 
Bana da öyle geliyor.. Nokia e63 ve Optimus me 300TL hangisini almak daha mantıklı ?
----------Eklendi @ 14:17:34 ---------- Yazıldı @ 14:09:42 ----------
Neyse her açıdan lg optimus me üstün.
direkt optimus black derim çünkü senin 2.ci ele vereceğin parayla zaten 0 bir black alabilirsin...fiyatı çok uygun. optimus me'yi de tavsiye ederim ama ben büyük ekranlı telefonu tercih ederdim dokunmatik olduğu için daha kolay hakim olabiliyorsun büyük ekranda. ayrıca blackte nova display teknolojisi ve 2 mp ön kamera var
fiyat ne kadar ki ? 800TL değil mi ?3mplik bir kameradan nasıl birşey bekliyorsan o isteklerini karşılar diye düşünüyorum.. sonuç olarak aldığın cep telefonu fotoğraf makinası değil![]()
Nasıl 0 optimus black alabiliyorum ?fiyat ne kadar ki ? 800TL değil mi ?
----------Eklendi @ 14:09:03 ---------- Yazıldı @ 14:05:03 ----------
Bak dostum fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekmeyi beklemiyorum. ama kamerasını merak ettim.
Bak bu benim açtığım konu wave 525 ile çektiğim resimler : TIKLA
Bunun gibi çeksin demiyorum ama aralarında fazla fark var mı onu merak ettim.

Lg optimus me kamerası nasıl ? wave 525 kamerası gibi güzel mi? ikisi de 3mp ama wave 525in kamerasının nokianın 3mp kamerasına fark atıyor. optimus me de nasıl?