Çok yakında telefon alıcam fikirleriniz lazım :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Çok yakında telefon alıcam fikirleriniz lazım :/
Merhabalar :ehe

Şimdi sevgili maxicep üyeleri 2.el telefonları sayıyorum ;
1)Nokia 5800
2)Nokia N97 / mini
3)Nokia X6
4)Nokia E72
5)HTC wildfire
6)HTC wildfire S
7)Blackberry Bold 9000
8)Blackberry Curve 9300

Şimdi de 0 telefonları ;
1)LG optimus me
2)Nokia e63
3)General mobile fox (bi sitede gördüm açılmamış kutuda gm fox 360tl yazıyordu)

Arkadaşlar sadece 1 telefonu seçmeyip sırasıyla söylerseniz sevinirim. çünkü telefonu benden önce birisi satın alırsa 2. önerdiğinizi alırım :ehe
örnek: x6 - n97 - wldfre s vs..

neyse ben sözü size bırakıyorum.

__xXx__

__xXx__

Üye
wildfire s x6 n97

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Başka yorum yok mu ? :dry:

nalcam22

nalcam22

Üye
lg optimyusme htcwildfire

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Wildfire s almanı öneririm.

anılbaran

anılbaran

Üye
wildfire s alabiliyosan al ikinci el dersen n97 temizi varsa al

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Her türlü Wave 8500

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Sıfır alsam daha iyi olmaz mı?

NOKIA C5-03
SONY ERICSSON XPERIA X8
GENERAL MOBILE FOX
GENERAL MOBILE Q4
LGP350 Optimus me (300TL,100TL CEBİMDE KALIR:ehe)
Yoksa 50TL daha ekleyip 2.el Wave S8500 veya Galaxy Ace Veya C6-01 mi alsam :dry: kararsızım ya bi yandan da fazla para vermek istemiyorum.notebook almak istiyorum.. notebook için 650TL var. telefon için de (telefonumu satıcam) 300TL var. 150TL de notebook parasından çekmek kafamı karıştırdı. :dry: karmaşık durumdayım.. bir yanım alıcaksan iyisinden al diyor, diğer yanım da bu sene idarelik güzel bir telefon al. sonralarda yeni alırsın diyor :ehe
büyük ihtimal 16 eylül sabah saat 09:00da BİMe uçarak mavi renk güzel bir tane lg optimus me alırım. yani 16 eylüle kadar yardımcı olursanız sevinirim. daha telefonumu satıcam felan uzun iş :ehe neyse çok uzun yazdım söz sizde :d:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Wildfire S ve X6 dısında baska modele yönelme bu listeden

futbol123

futbol123

Üye
a bakın tüm cep telefonlarında %25 indirim var örnek c6-01 500tl olmuş

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
a bakın tüm cep telefonlarında % indirim var örnek c6-01 500tl olmuş

Biliyorum.. zaten alacağım 0 telefonları oradan alıcam. fiyat süperde 500TL veremem :dry: Bilgisayarımı satıp laptop alana kadar telefondan İnternet'e gircem. yani lg optimus me alırsam wifi den güzelce internete bağlanabilir miyim? :ehe hep böle oluyor kaç telefon söyledim ben yine optimus me ye yöneldim. bu telefon beni çağrıyor. al beni diyor :d: neyse yarın da N97mini ve X6 2.ellerine bakarım.

futbol123

futbol123

Üye
Biliyorum.. zaten alacağım 0 telefonları oradan alıcam. fiyat süperde 500TL veremem :dry: Bilgisayarımı satıp laptop alana kadar telefondan İnternet'e gircem. yani lg optimus me alırsam wifi den güzelce internete bağlanabilir miyim? :ehe hep böle oluyor kaç telefon söyledim ben yine optimus me ye yöneldim. bu telefon beni çağrıyor. al beni diyor :d: neyse yarın da N97mini ve X6 2.ellerine bakarım.
sakın n97 ye bulaşma çok pişman olursun android özellikli bir şey alın lg optimus

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet N97'ye bulaşma ya bitti artık o. Sıfır al için rahat olsun, paketini ilk sen aç o da Optimus Me olsun.

fireman87

fireman87

Üye
Wildfire S ve Optimus me'yi tavsiye ederim fiyatlarına göre oldukça kaliteli cihazlar..

pelın_

ahanda beyler yazmamıs :good:
valla
Optimus 3D :)

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus me yi kullandım guzel telefon hocam.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı bence.. pişman olmazsın.... 2.el alacaksanda TC wildfire onerırım..

technoshark

technoshark

Üye
Optimus me evet kullanışlı vede kaliteli bir telefon , alınabilir dediğin gibi fiyatıda uygun bunun üzerine 100 tl cebine kar kalır ;) mantıklı bir iş yapmış olursun bence

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Optimus me evet kullanışlı vede kaliteli bir telefon , alınabilir dediğin gibi fiyatıda uygun bunun üzerine 100 tl cebine kar kalır ;) mantıklı bir iş yapmış olursun bence

Bana da öyle geliyor.. Nokia e63 ve Optimus me 300TL hangisini almak daha mantıklı ?

----------Eklendi @ 14:17:34 ---------- Yazıldı @ 14:09:42 ----------

Neyse her açıdan lg optimus me üstün.

'Patron

'Patron

Üye
wildfire s.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt