Çok uygun fiyatlı bir android.345 tl ye çift sim wifi agps 256 mb ram 512rom 740mhz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Çok uygun fiyatlı bir android.345 tl ye çift sim wifi agps 256 mb ram 512rom 740mhz

arkadaşlar son videonun galeri bölümü son derece ahlaksz olduğundan orayı sarmanızı oneririm.tövbe yarabbi
ben öyle yaptım.cihazda 460+280mhz işlemci bulunuyor.android 2.2-3.2mp camera-wifi-agps ayrıntılı bilgi için trident adresine gidin.iyi forumlar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Model adı trident wt5

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yokmu

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Trident'e asla para bağlamam.Özellikle çift sim kartlı telefonlara asla.Bedava olsa bile ihtiyacımı giderene kadar kullanırım, biran önce yeni telefon almaya bakarım.Çift sim kartlı telefon normal telefona oranla 2 kat daha fazla radyasyon yayıyor ve SAR değerleri çok fazla.SAR olayı ülkemizde çok önemsenmiyor ama ciddi bir konu.Biraz araştırma yaparsanız SAR konusunun ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.Kısa vadede ve uzun vadede bir çok zararları var.Kısa vadede unutkanlık, baş ağrısı,stres vb biçok zararları var.Uzun vadede olan en büyük zararı KANSER riski.Bu yüzden SAR değeri çok önemli.Bi yerde ölüm makinası demek abartı olmaz..

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Çift sim kartlı telefonlar fazla radyasyon yaymaz.çift işlemcili cihazlar fazla radyasyon yayar ki bu tür telefon üretimi ülkemizde yasaklanmıştır.bu cihaz tek işlemcili.her çift sım kartlı cihaz fazla sar yayacak diye bir şey yok.yani senin dediğin çift işlemcili cihazlardır ve dünyada bu cihazlardan nerdeyse hiç yok

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın sar değeri oranı 0.97 kw/g

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
çift işlemci ve çift sim kartın ne olduğunu çok iyi biliyorum ve işlemcinin radyasyona direk bi etkisi yok.İşlemci makine içinde ki işleyişte etkili olduğu için sadece ısınma yapar.Çift işlemcinin zararı telefonda soğutma sistemi olmadığı için daha fazla ısınma meydana gelir ve patlama riskini arttırır.Çift işlemci = çift çekirdek.Ve siz çift çekirdekli telefon dünyada yok diyorsanız piyasayı biraz araştırın derim.Çift sim kart ise radyasyonu söyle arttırıyor.Onu da anlatayım.Telefonun çekmesi için sürekli vericilerle bi sinyal alışverişi içinde.Bu da telefonun özelliklerine göre az yada çok (ama mutlaka) radyasyon yayıyor.Her sim kart kendi şebekesiyle sinyal alışverişinde bulunduğu için sayı arttıkça radyasyonda artıyor.Tek sim kartta atıyorum 1,10 W/kg radyasyona maruz kalıyorsan, çift sim kartta 2 W/kg'nin üzerinde radyasyona maruz kalıyorsun.Dünya standartlarında 0,80w/kg'nin üzerinde ki SAR değeri tehlikeli sayıldığı halde avrupada ve türkiyede satışların düşmemesi için bu sınır 2w/kg olarak gösterilmektedir.Bu konuda çok araştırma yaptığım için çift sim kartın tehlikelerini biliyorum.Ve bi sayfada yanlış hatırlamıyorsam yine sen yazmıştın oğluna telefon almak için trident alayım mı diye soruyordun.Benden sana tavsiye oğlunun sağlığını düşünüyorsan kesinlikle alma.Çünkü çocuklarda daha tehlikeli.Zeka gelişimine çok büyük zararları var.İlerde telefondan kıstığın parayı Allah korusun doktorlara verirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt