papakudioflu
Admin
neydi o klonluyorlardı falan o mevzumu?
yok baska bir alet var servislerin yazilim atarken kullandigi bir cihaz onu deniyecez.
neydi o klonluyorlardı falan o mevzumu?
kaça aldın6nisan 2012de abd'den onsiparişle aldirdigim lumia900 e cok sukur kavustum. Simdilik pek inceleme firsatim olmadi ama guzel bir inceleme konusunu wp bolumunde acicam daha sonra.![]()
[ENGİN];4794447' Alıntı:hayırlı olsun tekrar kardeşlik güle güle kullan![]()
kaça aldın
iyi günlerde kullanın inşallah.hayırlı olsun
Dayanıklılk testi için duvara falan fırlatacak mısın çekiç falan vuracak mısınhayırlı olsun
![]()

Dayanıklılk testi için duvara falan fırlatacak mısın çekiç falan vuracak mısınhayırlı olsun
![]()

evet aynen öyle mesela 5800'ı 5. kattan düşürdüm bugün çimen zemine telefona karşı saygım arttı hala çalışıyor bu test geç kalmış olsa da en sağlam test olsa gerek ayrıca lumia ya kıyılmaz ki
en sağlam test şekli diyorsun yani.![]()

gerek kalmadi gelirken ucak tam okyanusun ortasina geldiginde 12000feet ten dusmus bir de ustunden gemi gecmiş getirdiler hala calişiyor sapasaglam![]()
vuu.evet aynen öyle mesela 5800'ı 5. kattan düşürdüm bugün çimen zemine telefona karşı saygım arttı hala çalışıyor bu test geç kalmış olsa da en sağlam test olsa gerek ayrıca lumia ya kıyılmaz ki![]()

süper fiyat valla449$ 24ay kontratli
adamlar Lumia900 ile çivi bile baktılar yahu daha nasıl test yapsınlar değil mi?![]()
Hayırlı olsun abi. Darısı başımıza
süper fiyat valla
one x lede çakıldı çivi diye millet havalara giriyor halbuki videoda lumiadan daha nazik davranıyorlar heteceye...
onu görmedim be Yunus, ben bahsetmedim ama geçenlerde pc hoparlörü yere düştü kapak kırıldı, aldım elime yapıştırmak için telefon da hemen yanında sen bütün japon yapıştırıcısını kaza ile telefonun üzerine dök. Içim gitti lakin yapacak birşey yok artık dedim, aldım elime meyve bıçağını ekranda donmuş kazık gibi yapıştırıcıyı bıçakla kazıdım, ekranda çizik dahi yok vallahi.
ekrana resmen bıçakla daldım diyosun yani valla geçmiş olsun abi bi sıkıntı varmı şimdi?
sıkıntı yok çok şükür, yeminle söylüyorum çizik dahi yok ekranda ama bıçağı düzgün kullanmak çok önemli.

nazik nazik usturayla tıraş olur gibi![]()