cok sukur kavustuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlı olsun tekrar kardeşlik güle güle kullan :)

KayraBey

KayraBey

Üye
iyi günlerde kullanın inşallah.hayırlı olsun

Enes

Enes

Üye
Dayanıklılk testi için duvara falan fırlatacak mısın çekiç falan vuracak mısın :aha: hayırlı olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Dayanıklılk testi için duvara falan fırlatacak mısın çekiç falan vuracak mısın :aha: hayırlı olsun :)

gerek kalmadi gelirken ucak tam okyanusun ortasina geldiginde 12000feet ten dusmus bir de ustunden gemi gecmiş getirdiler hala calişiyor sapasaglam:)

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye

en sağlam test şekli diyorsun yani. :ehe
evet aynen öyle mesela 5800'ı 5. kattan düşürdüm bugün çimen zemine telefona karşı saygım arttı hala çalışıyor bu test geç kalmış olsa da en sağlam test olsa gerek ayrıca lumia ya kıyılmaz ki :D

Mert045

Mert045

Üye
Hayırlı olsun abi. Darısı başımıza

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet aynen öyle mesela 5800'ı 5. kattan düşürdüm bugün çimen zemine telefona karşı saygım arttı hala çalışıyor bu test geç kalmış olsa da en sağlam test olsa gerek ayrıca lumia ya kıyılmaz ki :D

adamlar Lumia900 ile çivi bile baktılar yahu daha nasıl test yapsınlar değil mi? :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye

adamlar Lumia900 ile çivi bile baktılar yahu daha nasıl test yapsınlar değil mi? :tebessüm:

one x lede çakıldı çivi diye millet havalara giriyor halbuki videoda lumiadan daha nazik davranıyorlar heteceye...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

one x lede çakıldı çivi diye millet havalara giriyor halbuki videoda lumiadan daha nazik davranıyorlar heteceye...

onu görmedim be Yunus, ben bahsetmedim ama geçenlerde pc hoparlörü yere düştü kapak kırıldı, aldım elime yapıştırmak için telefon da hemen yanında sen bütün japon yapıştırıcısını kaza ile telefonun üzerine dök. Içim gitti lakin yapacak birşey yok artık dedim, aldım elime meyve bıçağını ekranda donmuş kazık gibi yapıştırıcıyı bıçakla kazıdım, hemen hemen 1.5 saat filan uğraştım, ekranda çizik dahi yok vallahi.

doctorrr

doctorrr

Üye

onu görmedim be Yunus, ben bahsetmedim ama geçenlerde pc hoparlörü yere düştü kapak kırıldı, aldım elime yapıştırmak için telefon da hemen yanında sen bütün japon yapıştırıcısını kaza ile telefonun üzerine dök. Içim gitti lakin yapacak birşey yok artık dedim, aldım elime meyve bıçağını ekranda donmuş kazık gibi yapıştırıcıyı bıçakla kazıdım, ekranda çizik dahi yok vallahi.

ekrana resmen bıçakla daldım diyosun yani valla geçmiş olsun abi bi sıkıntı varmı şimdi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ekrana resmen bıçakla daldım diyosun yani valla geçmiş olsun abi bi sıkıntı varmı şimdi?

sıkıntı yok çok şükür, yeminle söylüyorum çizik dahi yok ekranda ama bıçağı düzgün kullanmak çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...