Çok saçma konular açıyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
haklısın vala kaptan. Yk ilk bulusmam yk saçlarım nasl yk BLMEM NE BU NE YA

Kardeş benim hakılılığımı bir kenara bırakta, arkadaş ilk buluşmasında ne yapacağını danışmış yani :) :kıskıs: hani bunu uygun görmüyor iseniz şikayet ediniz ama bi durum varki danışacak kimse bulamamış bizlerden yardım istiyor yani, ama bunun dışında gereksiz konular yok değil :(

semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm neyin gereksiz olduğu senin ölçütlerinle belirlenmemeli. böyle bir gerekli konuya 1000 inci kez parmak bastığın için teşekkürler. böyle konuların nekadar gereksiz olduğunu düşüneceğin vakit (yetenek,donanım,düşünebilirlik ! ) var bide araştırıp böyle konular kaç kere açılmış onada bak. bence sen admin ol . iyi iş yaparsın cidden.

araştırıp böyle konular kaç kere açılmış onada bak diyorsun ama anlaşılan pek etkili olmamış böyle açılan konular :ah çünkü bence bu ara sıklaştı gereksiz yazılar . bende kendi fikrimi söyledim sadece . ayrıca şikayet etsem adminler hangi birine yetişecek . ben şikayetten usanırım onlar gereksizlere taşımaktan bıkar . senin ölçütlerinle belirlenmemeli diyosun ama ölçü ne burda onu bilmiyorum işte .bu bölümde konuların yarısı güzel konu yarısı saçma geliyor bana . insanlar konu açarken biraz daha ölçülü davransa iyi olurdu . Gereksizler bölümü onun için var bence . ben fikrimi söyleyeyimde herkes memnunsa bu durumdan zaten diyecek sözüm de yok .
ayrıca admin olsam bu site iki günde çöker (h)

Kerim.

Kerim.

Üye
Valla ben gereksizler bolumundeki muhabbeti hic bi forumda gormedim.en sevdigim bolumdur gereksizler

otostopçu

otostopçu

Üye
gereksizler bölümüne girersen gereksizliğin kitabını yazmış arkadaşlarımızı görürsün onuniçin bence konu dışı gayet stabil durumda

- - - Eklendi - - -

Valla ben gereksizler bolumundeki muhabbeti hic bi forumda gormedim.en sevdigim bolumdur gereksizler
katılıyorum normal hayatta yok böyle bi arkadaşlık

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ülkede o kadar çok gereksiz insan varki

SHS

SHS

Üye
gereksiz insanlar heryerde belli ediyor kendini, ne kadar itiraz etsekte burası çöp olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt