ya bırak şu kızları hepsi kendini bi şey sanıyo![]()
haydar dümen v2 
zaman tanı ona yakınlaş ne biliyim hoşlandığı sevdiği şeyleri öğren sevmediği şeyleri yapma onlarla git kıza sempatisini kazan yani zamanı gelincede olmadık zamanda olmadık bi' huzursuzluk sarsın seni tabi o merak edecek sana yakınlaşacak orda çaat diye söyleyeceksin mevzu bağlanacak tamam ya şimdi laaaps diye damdan düşer gibi yazılmayacaksın kıza maganda olma biraz cool olzaman tanı ona yakınlaş ne biliyim hoşlandığı sevdiği şeyleri öğren sevmediği şeyleri yapma onlarla git kıza sempatisini kazan yani zamanı gelincede olmadık zamanda olmadık bi' huzursuzluk sarsın seni tabi o merak edecek sana yakınlaşacak orda çaat diye söyleyeceksin mevzu bağlanacak tamam
![]()

ya kendimi posta gazetesindeki aşk doktoru mehmet coşkundeniz gibi hissettim![]()

ya kendimi posta gazetesindeki aşk doktoru mehmet coşkundeniz gibi hissettim![]()

yaa öyle oluyor başta malum bayan moralleri alt üst ediyor bende yaşadım ama yani olmadı vazgeçtim ne ki yani? sıkma canını en fazla bir yada iki hafta ha eğer inat ettin oldu sana mutluluklar kardeşim...Haha
Ben de sagoya mi danissam ki suan meloankolik taklmak istiyom?
olmıyacaksa zorlamanın manası yok bak sende güvenmiyorsun kendine boşa hırpalarsın kendini...
neyse işte vicdanına danış olur veya olmaz yürür veya yürümez...gördüğün gibi ben ne desem boş şu noktada...Haklisin de olmuyo diye de birakmamak lazm ya .s