sabaru
Üye
-
Konu Sahibi
-
İz[Mir]Kan;5053719' Alıntı:Oyun amacın yoksa s2nin sunduğu ram ghz pek birşey ifade etmez.Uygulama da istemiyorsan blackberry.Ama mesaj içinde o kadar para verilmez be
9900 os7 yüklü olduğu için daha farklı uygulamalar içermekteoyun öyle arada yani ağım şahım oyun olsun vs istemem açıkcası yeter ki ekran zamanla hassasiyetini kaybetmesin
evet aklımı çalmıştın mastelaa ama işte daha alamadım para biriktiriyorum falan filan uzun hikayelersabaru seni ikna ettigimi dusunuyordumbb 9900 cok iyi de sirf derste buyuk durur diye bb alacaksan paraya yazik.bb de cidden iyi de uygulama ve oyunu unut..
Dediğini anladım da S2 de zaten her şey yapabilirsin..BB de yapabileceklerin kısıtlı.evet aklımı çalmıştın mastelaa ama işte daha alamadım para biriktiriyorum falan filan uzun hikayeleruygulama oyun yokda zaten bilgisayar bölümü öğrencisiyim oyun moyun sıktı artık olsada böyle zaman geçirmeli bir şey lazım gittiiğin her yerde ortamda pc var zaten bir de fotoğrafçılık yapıyorum aynı zaman da o yüzden öyle oyun falan aram yok. 5130 kullanıyorum şuan büyük bir çağ atlayacam sonuçta
5130 kullanıyorum şuan büyük bir çağ atlayacam sonuçta
off of
Dediğini anladım da S2 de zaten her şey yapabilirsin..BB de yapabileceklerin kısıtlı.
S2 al mesajda atarsın face ye de girersin merak etmeoff of
Yok artık yahu 9900 ü ne yapacak ki derste..9900 al.SII'yi derste ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?