bluee18
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cok tesekkur ederim. Ozelden farkli ortamlarda ve saatlerde cekilmis selfieler varsa atabilir misin kararim kesin olsun aklimda kalmasinBen sony xperia z3 kullanıyorum. Ön kamera hariç bütün herşey mükkemmel tek sorun şu bana göre : Mesela gece dışardasın , sokak lambasının altında selfie yapsan dahi güzel fotoğraf elde edemezsin. Ön kameranın gece çekimi oldukça berbat. Ancak arka kamera seni asla üzmeyecektir. Pil konusunda şüpheye düşme , Z3 te bir günü çok rahat çıkartıyorum z2dede muhtemelen öyle olacaktır. Z2 : 3100MAH Z3 : 3000 MAH batarya. Ancak z2 alınmazmı tabiki alınır. Ev ortamında güzel selfie çekersin sıkıntı olmaz. Arayüz zaten kaymak gibi kasma yok donma yokZ2 tam bir performans cihazı olur ve asla yarı yolda bırakmaz...
Z3 ile çektiğim bir fotoğraf :
Eğer istersen özelden çektiğim bir kaç selfie'yi atabilirim...
Selfie manyagi degilimde hani ayda yilda bi cekelim oda duzgun olsun gorusundeyim asus dusunmuyorum pekSelfie çekimine önem veriyorsan; Asus Zenfone Selfie al bence. Z2 daha çok performans cihazı.
Cok tesekkur ederim asusu bilgisayarda seviyorum vazgecilmezin telefonu tasarimindan ve arayuzunden dolayi sevmedim zatenÖzelden yolladim. Birde asustan uzak dur...
M5 de guzel gorundu gozume onuda dusuncem arastirma yapcam biraz kullanan arkadaslar varsa olmlu olumduz yanlarini yazabilir mi z2 karsisindaSony Xperia M5 al o zaman
13 mp ön kamerası var 21,5 mp arka kamera
5 inç ekran su geçirmez
iki gün pil ömrü olduğu iddia ediliyor
her şeyden önemlisi güncel donanım ve yazılım
ortalama 1400 tl civarında fiyatı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Sony Mobile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
On kamera gunduz dis ortamda tatmin edici olsa yeter bana iceride az isikta karincalanmasi pek rahatsiz etmez gibi su siralar ama ileriside var bunun ogrenciyiz kolay kolay alamiyoruzZ2 kullanıyoum ön kamera ışık almayan yerde karıncalı çekiyor dışarda çekimleri idare ediyor
İyi yani z2 ihtiyaçlarını karşılar
Sony Xperia M5 al o zaman
13 mp ön kamerası var 21,5 mp arka kamera
5 inç ekran su geçirmez
iki gün pil ömrü olduğu iddia ediliyor
her şeyden önemlisi güncel donanım ve yazılım
ortalama 1400 tl civarında fiyatı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Sony Mobile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaş benim tavsiye edeceğim cihazı etmiş , yeni çıktı biraz araştır ama , istediklerine uyuyo sanırım. Birde Htc Desire Eye bak arka kamerasının aynısından önündede var ve öndede flaş var.
Su an z2 ve m5 arasindayim kullanicilar yorum yazarak yardim ederse cok iyi olurAynen kardeş m5 de olabilir bak unuttum onu
Aynen m5 de tek korkum batarya sıkıntısı oda olmasa gozum kapali alicamM5'in batarya sıkıntısı varmış diye okumuştum bi yerde
guncelleme konusunda sonynin amiral gemilerine iyi baktigini duydun skintim yok o yonden z2 nin aklima takilan yeri on kamerasi m5 inde pil omruM5 2600 mah batarya
Z2 3100 MAH Batarya.
Ayrica z2 her ne kadar m5den dusuk bir model olsada pil performnsi olarak bir adim geride. Arkadasta pile onem veriyor. M5 alirsa 2gun pil ömrü tamamen hikaye... Ayrica Z2'de sonynin marshmallow alacak cihazlari arasinda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?