Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok ısınıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60Samet09
Üye
Konu Sahibi
çok ısınıyor
bilgisayarım sony waio 4 gb ram 2 gb ekran kartı 128 vgram cok cabuk ısınıyor oyun oynarken acaba fanmı ısnıyor ama saglam oyunları cok kasıyor bir mario oyununu kasmıyor neden acaba
ANIL
Admin
Çünkü donanımın çok düşük giriş seviyesi olduğu için kasması normal.
deforze
Üye
fanlar tozlanmıs olabilir fanları temizlet bir
fk555897
Üye
Notebook soğutucusu kullanmıyorsan kullanmanı öneririm. Belki düzelir yine düzelmezse yetkili servise başvur.
petrcenk
Üye
Arkadaşlar bende hp pavilion g6 lapop var. 2 sene oldu daha format filan çekmedim son günlerde laptopda oyun oynarken çok ısınmaya başladı. oyunun sesinden çok fan sesi çıkıyor. sonra oyun oynarken birden ekran kararıyor. ve hiç bir işlem yapamıyorum. sonra açma düğmesine basarak kapatıom tekrar açtığımda bana siyah ekranda hata veriyor. Arkadaşlar hatada bıos la ilgili bişe yazıo ve system temparature 90D gösteriyor. ve yazıların en altında da hp sitesinin linki var . Arkadaşlar bana önerebilceğiniz birşeyler var mı? Soğutucumda var ama yine kar etmıyor.