çok ilginç durum telin tuşlarının bir kısmı basmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ferbay

Üye
    Konu Sahibi
çok ilginç durum telin tuşlarının bir kısmı basmıyor
selam arkadaşlar tel suya düştü temizledikten sonra 3,5, 7 ve 9 tuşları basmıyıor şimdi bu telefona ne yapabiliriz. format at diyecekseniz şayet bu nasıl olacak çünkü hard format ve soft format için 3 tuşu gerekli basamıyoruz telefona tekrardan symbian yazılım yükleyebilirmiyiz sorunu halleder mi yardımlarınıza ihitiyacım var.

venusutarit

venusutarit

Üye
Format at demeyecez servise götür diyecez malesef :horse:

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş tuş bord'un değişecek. ben n73'ünkini 25 dolara değiştirdim. seninkide aşağı değildir.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
heheü formatla geçseydi telefoncular batardı aynen tuş bord mord işte o değişicek:)ii gene tel toptan bozulmamış ii kurtarmışsın:)

mservank

mservank

Üye
Bendce de tuş takımın değişcek .Maddi boyutu ne kadar bilemiyorum ama ucuzdur inş.

ferbay

Üye
    Konu Sahibi
verilen verilen cevaplar için teşekkür ederim tuş takımını değiştireceğiz çok sağolun telefon n73 profildeki 6120 değil yani 25 doları gözden çıkarıcağız.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Geçmiş Olsun Kardeşim..tuş Bord Değişikliği şart Olmayabilir...benim Tel.tamircıye Götürdüm Ve Tanıdıktı...tamir Olayını Tam Anlamadım Ama Benim Anladığım şey Sıkışma Veya Darbeye Dayalı Bir Sorunmuş Ve Iki Vidayı Değiştirdi..tel.çalışmaya Devam Etti Ve Aynı Sorunu Hiç Yaşamadım...umarım Senin Sorununda Aynıdır Ve Tel.dürüst Bir Insandır..

Benim Tel.sağ Tuşlarda Sorun Vardı VE TEL 7610
VE3 SAÇ KURUTMA MAKINASIYLA BİRAZ KURUTUR GİBİ YAP...UZAK MESAFEDEN

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
adana da 5 lira

5300caner

5300caner

Üye
aga o telefondan için tuşların olduuu bölgeye bişiler olmus sen onu bi telefoncuya gösterrrrr tamam mı kanka

mecay66

Üye
arkadasım vidalarla oynama garanti dısı kalır dusurdugunu kvk ya soleme onlar halleder kendiligindenoldu de

emircan36472263

emircan36472263

Üye
bncede

uğur_berke

Üye
bende 6233 var 3 gündür falan arama sonlandırma tuşu basmıyor ne yapmam gerek bilen varmı

Üst Alt