Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ip sinde herhangi bir sorun görünmüyor. Araştırdığıma göre sahte üyeliği hiç yok. Sakin olun arkadaşlar farklı bir durumda gereken yapılır.
yusufabii
Üye
Vay CoAdmiN-İMIZ gelmiş...Ben söylemiştim kötü niyetli olmayabilir diye ama arkadaşlar çok abarttılar...Her zaman çocuk gibi düşündüler...Biraz büyüyün arkadasar yani büyümeseniz bile büyümüş gibi davranın.
AYNEN HEM TELEFONU SÜPER HEM DE BENİM BURNUMA KOMEDİ KOKUSU GELİYOR
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Büyüyün mü aklın yaşta değil başta olduğunu unutmamak gerek
Nadir
Emekli Yönetici
arkadaşlar sakin olun buraya cevap yazarak iyi niyetli değilse zaten istediğini yapıyorsunuz..yöneticiler kusurlu bir hareketinde gereğini yaparlar..ayrıca arkadaşımız iyi niyetli biriyse üye kaybetmemize neden olabilirsiniz..
Vay CoAdmiN-İMIZ gelmiş...Ben söylemiştim kötü niyetli olmayabilir diye ama arkadaşlar çok abarttılar...Her zaman çocuk gibi düşündüler...Biraz büyüyün arkadasar yani büyümeseniz bile büyümüş gibi davranın.
Kaç yaşındasın yusuf abi, tavsiyelerini göz önüne bulunduracam. büyümüş gibi yapacam ha sen saolasın yoksa büyük bi buhran içindeydim. bana doğru yolu gösterdin
Bak büyük çocuk. Düne kadar senin ihtimal vermek istediğin şeyi didik didik ederek ortaya çıkarıyordum. Yaşın kaç bilmiyorum ama kimseye büyüyün diyemezsin. Senden de pek hayırlı kokular gelmiyor. Sen o elemanın avukatı falan mısın ?.
Pure Life
Üye
Arkadaşlar sakin olun tartışma çıkmaması için konuyu kilitliyorum