cok güzel site tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
neyse arkadaşlar belki konuyu açan arkadaş iyi niyetlidir..biraz süre verelim hemen kötü olabilir düşüncesiyle infaz etmeyelim..

yok hemşerim nickle konu başlığına baksana herşeyi anlatıyor

Pure Life

Pure Life

Üye
Ip sinde herhangi bir sorun görünmüyor. Araştırdığıma göre sahte üyeliği hiç yok. Sakin olun arkadaşlar farklı bir durumda gereken yapılır.

yusufabii

yusufabii

Üye
Vay CoAdmiN-İMIZ gelmiş...Ben söylemiştim kötü niyetli olmayabilir diye ama arkadaşlar çok abarttılar...Her zaman çocuk gibi düşündüler...Biraz büyüyün arkadasar yani büyümeseniz bile büyümüş gibi davranın.:)
:ehe

Ip sinde herhangi bir sorun görünmüyor. Araştırdığıma göre sahte üyeliği hiç yok. Sakin olun arkadaşlar farklı bir durumda gereken yapılır.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Büyüyün mü :hmmm aklın yaşta değil başta olduğunu unutmamak gerek ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar sakin olun buraya cevap yazarak iyi niyetli değilse zaten istediğini yapıyorsunuz..yöneticiler kusurlu bir hareketinde gereğini yaparlar..ayrıca arkadaşımız iyi niyetli biriyse üye kaybetmemize neden olabilirsiniz..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Vay CoAdmiN-İMIZ gelmiş...Ben söylemiştim kötü niyetli olmayabilir diye ama arkadaşlar çok abarttılar...Her zaman çocuk gibi düşündüler...Biraz büyüyün arkadasar yani büyümeseniz bile büyümüş gibi davranın.:)
Kaç yaşındasın yusuf abi, tavsiyelerini göz önüne bulunduracam. büyümüş gibi yapacam ha sen saolasın yoksa büyük bi buhran içindeydim. bana doğru yolu gösterdin

Odysseus

Odysseus

Üye

Bak büyük çocuk. Düne kadar senin ihtimal vermek istediğin şeyi didik didik ederek ortaya çıkarıyordum. Yaşın kaç bilmiyorum ama kimseye büyüyün diyemezsin. Senden de pek hayırlı kokular gelmiyor. Sen o elemanın avukatı falan mısın ?.

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar sakin olun tartışma çıkmaması için konuyu kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt