Merhabalar
Konu kilitleme hakkındaki sorularınıza umarım bi açıklama getirebiliriz

iyi niyetinizin farkındayız o konuda sıkıntı olmaz merak etmeyin.
Gerçekten çok fazla konu kilitleniyor gibi bir anlatım olmuş, her çözülen konuyu kapatıyormuşuz gibi bir yönetim olarak göründük şimdi
Konu kilitleme sebep ve nedenlerini kapatılan konularla beraber uzunca anlatmak isterdim ancak kısaca anlatsam kafi olur umarım.
Bazı konular konu sahibi tarafından şikayet edilerek kapatılır, basit bir sorundur herkesin karşılaşacağı bir sorun olarak görmeyiz ve kapatırız, karşılaştığı sorun ciddi bir sorun ise ve çözümü faydalı olacaksa verilen cevaplar kayde değerse şikayeti red ediyoruz kişinin kendi isteğilede olsa.
Kapatma kararlarımızı konunun seyrine, verilen cevaplara, konu akibetine bakarak hatta nereye varacağını bildiğimizden o an karar verilip kapatılır.
Konuda anlaşamamazlık, karşılıklı tartışma, konu dışı farklı muhabbete girme daha fazla konunun uzamaması vb gerekçeler. Bunun cevabınıda o an kapatıldığında merak buyurursanız kapatan kişiye özelden sorabilirsiniz sorun olmaz yani cavabını alamazsanız üst yönetime sorabilirsiniz.
Mesela bu konuda çözülmüş
Yardım - Galaxy S3 bildirimler - MaxiCep ama kilitlenmesi için bir sebep yok
Bi örnek daha vereyim
Android Cihaz Destek - MaxiCep cihaz destekte açılan konulara biz göz atalım çözülen konular kapatılmamış, ve bu konular
samsung galaxy s2 4.1.2 ekran kilidi ve güç tuşu sorunu - MaxiCep Yardım - lumia 520 konuşurken sorun - MaxiCep hepside çözüme ulaşmış ve açık duruyor, ilerde faydalı olabilecek ve tekrar aynı sorunla karşılaşan biri olabilir tabiki haklısınız ancak bu konuda yönetim görevini hakkıyla yapıyor emin olabilirsiniz.