Çok fazla konu kilitleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben kendi konularımın peşinde değilim. Bir kaç üyenin konusu vardı oralara yorum yazmak istedim ama kilitliydi. Kilitli olmasının sebeplerinden bir tanesi de amacına ulaşmış olması ama benim sorularım vardı :(
dimi bilgilendirilsek ne güzel olur:evet:

tamam işte bu söylediğini konudaki şikayet butonuyla yöneticiye bildirsen konu açılır buyuk olasılıkla :)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
tamam işte bu söylediğini konudaki şikayet butonuyla yöneticiye bildirsen konu açılır buyuk olasılıkla :)
Açılır mı gerçekten acaba? Konuyu kilitleyen moderatör değil de adminse. Bildiğim kadarıyla adminlerin kilitlediği konuları moderatörler açamaz. Konuyu kilitleyen admin online olana kadar ohooo. O da yaptığım şikayeti doğru bulacakta konuyu açacak.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Açılır mı gerçekten acaba? Konuyu kilitleyen moderatör değil de adminse. Bildiğim kadarıyla adminlerin kilitlediği konuları moderatörler açamaz. Konuyu kilitleyen admin online olana kadar ohooo. O da yaptığım şikayeti doğru bulacakta konuyu açacak.

konuyu kim kilitlediyse şikayetlede o ilgilenir ve konuda açılır bu konuda üyeyi magdur etmez hiçbir yönetici :)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kim kilitlediyse şikayetlede o ilgilenir ve konuda açılır bu konuda üyeyi magdur etmez hiçbir yönetici :)
Söylediklerim farklı anlaşılmasın ben mağdur eder demedim. Haklı bulmazsa dedim. Doğru görmezse dedim. Tabi ki mağdur etmez ama haklı görmeye bilir. Belki ben kendimi haklı göreceğim haksızken. Bende pek tabi olarak haklarımı öğrenmek istiyorum. Ne gibi durumlarda kilitleniyor. Ben yokken çok şey değişmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Söylediklerim farklı anlaşılmasın ben mağdur eder demedim. Haklı bulmazsa dedim. Doğru görmezse dedim. Tabi ki mağdur etmez ama haklı görmeye bilir. Belki ben kendimi haklı göreceğim haksızken. Bende pek tabi olarak haklarımı öğrenmek istiyorum. Ne gibi durumlarda kilitleniyor. Ben yokken çok şey değişmiş olabilir.

konuyla ilgili iki örnek vereyim :)
mesela;
telefonum mesaj çekmiyor bu konuda bende yardım almak istiyorum konudaki kilidi kaldırısanız sevinirim :)
yazdıgım zaman eminim konudaki kilit açılır. :cool

ama; konudaki bilgi işime yaradı bir teşekkürde ben yazayım kilidi açın dersem konu buyuk ihtimal kilitli kalmaya devam eder :züü:

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
konuyla ilgili iki örnek vereyim :)
mesela;
telefonum mesaj çekmiyor bu konuda bende yardım almak istiyorum konudaki kilidi kaldırısanız sevinirim :)
yazdıgım zaman eminim konudaki kilit açılır. :cool

ama; konudaki bilgi işime yaradı bir teşekkürde ben yazayım kilidi açın dersem konu buyuk ihtimal kilitli kalmaya devam eder :züü:
Bazen bu kadar net olmayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
tamam pes ediyorum :)
ama konu bu kadar vahimse eski kilitli bir konuyla kimse ugrasmaz kendine yeni konu açar yani benim görüşüm bu :)
o zamanda önceki sayfada örnek verdiğim gibi aynı konudan 4 tane 5 tane olucak gerek var mı buna? Bende kalkıp eski konularla uğraşmıyorum zaten şikayet butonuna bas kilitlediği konu için admini ikna et. Kim uğraşır bu konuyla gider yenisini açar aynı konunun o zamanda bir birine benzeyen bir sürü konu olur ki buda kilit sebebi. Kısır döngü olay anlayacağın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Merhabalar

Konu kilitleme hakkındaki sorularınıza umarım bi açıklama getirebiliriz :) iyi niyetinizin farkındayız o konuda sıkıntı olmaz merak etmeyin.
Gerçekten çok fazla konu kilitleniyor gibi bir anlatım olmuş, her çözülen konuyu kapatıyormuşuz gibi bir yönetim olarak göründük şimdi :D

Konu kilitleme sebep ve nedenlerini kapatılan konularla beraber uzunca anlatmak isterdim ancak kısaca anlatsam kafi olur umarım.

Bazı konular konu sahibi tarafından şikayet edilerek kapatılır, basit bir sorundur herkesin karşılaşacağı bir sorun olarak görmeyiz ve kapatırız, karşılaştığı sorun ciddi bir sorun ise ve çözümü faydalı olacaksa verilen cevaplar kayde değerse şikayeti red ediyoruz kişinin kendi isteğilede olsa.

Kapatma kararlarımızı konunun seyrine, verilen cevaplara, konu akibetine bakarak hatta nereye varacağını bildiğimizden o an karar verilip kapatılır.
Konuda anlaşamamazlık, karşılıklı tartışma, konu dışı farklı muhabbete girme daha fazla konunun uzamaması vb gerekçeler. Bunun cevabınıda o an kapatıldığında merak buyurursanız kapatan kişiye özelden sorabilirsiniz sorun olmaz yani cavabını alamazsanız üst yönetime sorabilirsiniz.

Mesela bu konuda çözülmüş Yardım - Galaxy S3 bildirimler - MaxiCep ama kilitlenmesi için bir sebep yok
Bi örnek daha vereyim Android Cihaz Destek - MaxiCep cihaz destekte açılan konulara biz göz atalım çözülen konular kapatılmamış, ve bu konular samsung galaxy s2 4.1.2 ekran kilidi ve güç tuşu sorunu - MaxiCep Yardım - lumia 520 konuşurken sorun - MaxiCep hepside çözüme ulaşmış ve açık duruyor, ilerde faydalı olabilecek ve tekrar aynı sorunla karşılaşan biri olabilir tabiki haklısınız ancak bu konuda yönetim görevini hakkıyla yapıyor emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, asigsasi, İhtiyar007 ve 1 kişi daha
mürteza16

mürteza16

Üye
Merhabalar

Konu kilitleme hakkındaki sorularınıza umarım bi açıklama getirebiliriz :) iyi niyetinizin farkındayız o konuda sıkıntı olmaz merak etmeyin.
Gerçekten çok fazla konu kilitleniyor gibi bir anlatım olmuş, her çözülen konuyu kapatıyormuşuz gibi bir yönetim olarak göründük şimdi :D

Konu kilitleme sebep ve nedenlerini kapatılan konularla beraber uzunca anlatmak isterdim ancak kısaca anlatsam kafi olur umarım.

Bazı konular konu sahibi tarafından şikayet edilerek kapatılır, basit bir sorundur herkesin karşılaşacağı bir sorun olarak görmeyiz ve kapatırız, karşılaştığı sorun ciddi bir sorun ise ve çözümü faydalı olacaksa verilen cevaplar kayde değerse şikayeti red ediyoruz kişinin kendi isteğilede olsa.

Kapatma kararlarımızı konunun seyrine, verilen cevaplara, konu akibetine bakarak hatta nereye varacağını bildiğimizden o an karar verilip kapatılır.
Konuda anlaşamamazlık, karşılıklı tartışma, konu dışı farklı muhabbete girme daha fazla konunun uzamaması vb gerekçeler. Bunun cevabınıda o an kapatıldığında merak buyurursanız kapatan kişiye özelden sorabilirsiniz sorun olmaz yani cavabını alamazsanız üst yönetime sorabilirsiniz.

Mesela bu konuda çözülmüş Yardım - Galaxy S3 bildirimler - MaxiCep ama kilitlenmesi için bir sebep yok
Bi örnek daha vereyim Android Cihaz Destek - MaxiCep cihaz destekte açılan konulara biz göz atalım çözülen konular kapatılmamış, ve bu konular samsung galaxy s2 4.1.2 ekran kilidi ve güç tuşu sorunu - MaxiCep Yardım - lumia 520 konuşurken sorun - MaxiCep hepside çözüme ulaşmış ve açık duruyor, ilerde faydalı olabilecek ve tekrar aynı sorunla karşılaşan biri olabilir tabiki haklısınız ancak bu konuda yönetim görevini hakkıyla yapıyor emin olabilirsiniz.
Hocam dediklerinize tamamen katılıyorum fakat benim gözüme takılan şöyle bir şey var. Linki kırık olmayan konuları moderatorler link kırık diye kilitliyor. Androidte ve symbianda linki kırık olmayanları kilitliyorlar. Böyle olunca da yararlılar geriye düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Sormak istediğim tam olarak sözünüze ettiğiniz gibiydi. Konu amacına ulaştığı için kilitlenme olmuyor. Yönetici muhtemelen onunla birlikte farklı bir şey görmüş olmalı. Belkide şikayet vardır haliyle ben göremediğim için bu şekilde yanlış yorumlamış olabilirim. Yönetimin işine hakkını verdiği konusunda tereddütüm yok ben sadece öğrenmek istedim, kural değişikliği oldu mu diye. Teşekkürler
Hocam dediklerinize tamamen katılıyorum fakat benim gözüme takılan şöyle bir şey var. Linki kırık olmayan konuları moderatorler link kırık diye kilitliyor. Androidte ve symbianda linki kırık olmayanları kilitliyorlar. Böyle olunca da yararlılar geriye düşüyor.
Genelde tamir edilemeyen kırık linkler kilitleniyor diye biliyorum.mürteza16 konuların linklerini bana özelden atsana belki moderatör açamamıştır. Tamir edeyi linkleri.

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Konuda çoklu link vardır, Obb + apk, apk silinmiştir yönetici bulamamıştır kilitlemek zorunda kalmıştır, yada çoklu symbian oyunlarının olduğu bir konuda çoğu link kırıktır bir kaçtane açıktır üyeler konuya kırık link ölü link yazarak fayda vermeyen bir konuyu üste çıkarıyordur dolayısıyla kilitlerler.
Bunların dışında hata yapmışta olabiliriz insanlık hali, genelde linkleri kontrol ederek işlem yaparız, şikayette kırık link yazıyor diye direkt kilitleme yapamayız konuyla ilgili şikayetin tespitini yapar öyle karar vereriz. mesela bu sitede oturum açılmadan linkler indirilmiyor eskiden öyle değildi ama şimdi oturum gerekiyor indirme yapabilmek için, kırık link diye şikayet edilmişti baktım sorun yok ve giriş yapıp dosyayı farklı yere upload ettim, burda demek istediğim şayet başka bir yönetici arkadaş bu şikayete baksa ve üyeliği yoksa oda mecbur konuyu kapatacaktı.
Hatamız eksiğimiz, gözden kaçırdığımız birşey olursa özelden yada konu üzerinden şikayet ederek bildirin yanlışımız varsa düzeltelim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16, asigsasi ve İhtiyar007
mürteza16

mürteza16

Üye
Konuda çoklu link vardır, Obb + apk, apk silinmiştir yönetici bulamamıştır kilitlemek zorunda kalmıştır, yada çoklu symbian oyunlarının olduğu bir konuda çoğu link kırıktır bir kaçtane açıktır üyeler konuya kırık link ölü link yazarak fayda vermeyen bir konuyu üste çıkarıyordur dolayısıyla kilitlerler.
Bunların dışında hata yapmışta olabiliriz insanlık hali, genelde linkleri kontrol ederek işlem yaparız, şikayette kırık link yazıyor diye direkt kilitleme yapamayız konuyla ilgili şikayetin tespitini yapar öyle karar vereriz. mesela bu sitede oturum açılmadan linkler indirilmiyor eskiden öyle değildi ama şimdi oturum gerekiyor indirme yapabilmek için, kırık link diye şikayet edilmişti baktım sorun yok ve giriş yapıp dosyayı farklı yere upload ettim, burda demek istediğim şayet başka bir yönetici arkadaş bu şikayete baksa ve üyeliği yoksa oda mecbur konuyu kapatacaktı.
Hatamız eksiğimiz, gözden kaçırdığımız birşey olursa özelden yada konu üzerinden şikayet ederek bildirin yanlışımız varsa düzeltelim.
Hocam dediklerinize katılıyorum. Ben zaten denk geldiklerimi moderatorlere veya sizlere söylüyorum. :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benimde sizlerden bir ricam var daha öncesinde de bunu dile getirdim...örneğin wp genel bölüm, şöyle bir baktığımızda 100 lerce sayfa var arkadaşın dediği gibi kilitli o kadar çok konu varki öylesine duruyor..bu kilitli konular ilk sayfa haricinde yani arka sayfalarda ise sorun yok ancak ilk sayfada kilitli kalan konular bir çok önemli konunun arka sayfaya düşmesine sebeb oluyor.. Ta,am bir şekilde kilitlendi ise şimdi sizlerden isteklerim -öncelikle kilitlenen tüm konulara kilitlenme sebebi kesinlikle yazılmalı,
-kilitlenen konular için, her bölümde kilitlenen konular başlığı olsun ve kilitli konular en kısa sürede kilitli konular bölümüne taşınsın ..böylece hem forum açısından temiz bir görüntü oluşur ve faal konular ilk sayfalarda kalır.. Sizlerden diğer bir ricamda aslında buda benim için çok önemli...emek vererek iyi niyetinizle konu açtınız ve bir bakıyorsunuz bir çok arkadaş sadece sırıtma ifadesini kullanarak yazılı talep yerine sadece bu ifadeyi koyuyor :sirit: ve buda konu açan arkadaş açısından saygısızlığa sebeb oluyor..örnek olarak bende iyi niyetimle haber amaçlı bir konu açtım..paylaştığım haber, 4000 msj hitine sahip üst konu olmayan başka bir haber konusu içerisinde detaysız olarak geçmiş ve bu yüzden kilitlenme sebebi olmuş ve sırıtmalar yapılmış şimdi sizden ricam sizler admin- yönetici olarak bu hassas konulara daha duyarlı yaklaşmanız ve gariptir ki kesinlikle yanlış anlaşılmasın aynı işi admin arkadaş yaptığında sorun yok yani konuya devam ediliyor normal üye olduğun da kilitleniyor benim için bunlar hassas konular ve bir çok arkadaşında aynı şekilde dikkatini çekmiştir.. Lütfen bu yazım dikkate alınsın sizden rica ediyorum saygılarımla... @ANIL @bulutsuzgece [USER=2248615]@papakudioflu @noss_bar @xavxmaxi @Sensation @anılbaran[/USER]

Son düzenleme:
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
benimde sizlerden bir ricam var daha öncesinde de bunu dile getirdim...örneğin wp genel bölüm, şöyle bir baktığımızda 100 lerce sayfa var arkadaşın dediği gibi kilitli o kadar çok konu varki öylesine duruyor..bu kilitli konular ilk sayfa haricinde yani arka sayfalarda ise sorun yok ancak ilk sayfada kilitli kalan konular bir çok önemli konunun arka sayfaya düşmesine sebeb oluyor.. Ta,am bir şekilde kilitlendi ise şimdi sizlerden isteklerim -öncelikle kilitlenen tüm konulara kilitlenme sebebi kesinlikle yazılmalı,
-kilitlenen konular için, her bölümde kilitlenen konular başlığı olsun ve kilitli konular en kısa sürede kilitli konular bölümüne taşınsın ..böylece hem forum açısından temiz bir görüntü oluşur ve faal konular ilk sayfalarda kalır.. Sizlerden diğer bir ricamda aslında buda benim için çok önemli...emek vererek iyi niyetinizle konu açtınız ve bir bakıyorsunuz bir çok arkadaş sadece sırıtma ifadesini kullanarak yazılı talep yerine sadece bu ifadeyi koyuyor :sirit: ve buda konu açan arkadaş açısından saygısızlığa sebeb oluyor..örnek olarak bende iyi niyetimle haber amaçlı bir konu açtım..paylaştığım haber, 4000 msj hitine sahip üst konu olmayan başka bir haber konusu içerisinde detaysız olarak geçmiş ve bu yüzden kilitlenme sebebi olmuş ve sırıtmalar yapılmış şimdi sizden ricam sizler admin- yönetici olarak bu hassas konulara daha duyarlı yaklaşmanız ve gariptir ki kesinlikle yanlış anlaşılmasın aynı işi admin arkadaş yaptığında sorun yok yani konuya devam ediliyor normal üye olduğun da kilitleniyor benim için bunlar hassas konular ve bir çok arkadaşında aynı şekilde dikkatini çekmiştir.. Lütfen bu yazım dikkate alınsın sizden rica ediyorum saygılarımla...
Kesinlikle katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61

Üst Alt