yusuf_bey
Üye
Sen kamerayı kullanmadan bilemezsin sadece testlere bakma. Birde 18 ay destek var Nexuslarda.Tamamda ben zaten özgür sistem isteyip sevdiğimden hep bi rahat kullanım istemişimdir.Bu yüzden G2/N5 arasında git gellerim var.şimdi nxs5 alsam yazılımda güncel kalıcam (görüyoruz nxs4'ü hala güncel)4.5,4.6,... böyle gidecek eminim.Ama G2 nin kamerasındaki MOD lar olsun kameranın kendisi bile bi harika zaten arayüz desen Saf android'e benziyor.Ama G pro 2 de çıktı G3 de gelcek .e tabi herzamanki mantık yenisi çıkınca önceki unutuluyor. güncel kalamam 4.4 aldı bence öylede kalır G2.Ama ben nexus5 te kamera eksikliği hissedeceğim gibi geliyor. @-qarapapaq- (mert) abim boşa almamıştır zaten ama bilemiyorum testlerde kamerasında pusluluk gibi bi his var köşelerde falan.
hmm peki nerden bulup inceleyebilirim ?Pus falan yok Doğukan.Hatta 8 megapixele göre kamera akıyor. 13mpixellik XZ ile filan kapıştırırım ama benim için kamera çok da mühim değil, senin için ne derece bilemiyorum. Bence git bir incele.
18 ay kulağa az geliyor da. 18 ay önce GB vardı. Şuan KK var. Üzerinden bayağı zaman geçti. GBsi olan kaç cihaz KK'a güncelledi ayrıca XDA desteği de var bu cihazların. Google'ın romu CM'den kullanışsız. Ben aynı hafta flashladım CM11'i. Çok daha iyi. 2300mah ile 5saat+ ekran süresi görüyorum. Stock romda mümkün değil.
abi sinir oldum gittim odaya koydum o değil telefonun hoparlörünü bozdum vura vura kulağa ses gelmiyor.bu ne kadar sorun oldu bana ya allah belasını versin böyle telefonun işim olmasa yani içinde ödevler olmasa boşver diyecemde ödev var içinde mega ya yükleyecem wifi bağlanmıyo off offBir ihtiyacı olana sat, ucuzdan.
ya da çekiçle giriş.
Teknosadan incelersin.
Ben geçen hafta Lumia 1320 , Nexus 5 , Lumia 1020 ve LG Flex'i inceledim. Nexus 5'in kamerası sandığımdan kat kat iyi çıktı. Home tuşu ve pencere tuşu bana biraz ters geldi. Bilmiyorum belki de kullanmadığım için öyledir. Onun dışında gayet iyiydi. Aynı şekilde 1320'de çok iyiydi.
hafta sonu teknosaya gidicem zaten böyle olmıyacakAynen, ikisinin kamerası da beklediğimden iyi çıkmıştı.Nexus 5'in kamerası gerçekten iyi, bir bakmadan karar verme Doğukan.
para bassaydım emin ol buraya danışmadan gider piyasanın en iyilerini alırdım ordanda turkcell'e giderim aynı numaradan eğer oluyorsa telefon sayısı kadar çıkarttırırım ve sonra hepsine hat takarım hergün birini kullanırım ne dert kalır ne tasaMillet para basıyor biz olduğumuz yerde patinaj cekiyoz vy mk yas 17 ne bol para var kac milyarlık telefonlar alıyorlar biz önümüzu göremiyoruz
para bassaydım emin ol buraya danışmadan gider piyasanın en iyilerini alırdım ordanda turkcell'e giderim aynı numaradan eğer oluyorsa telefon sayısı kadar çıkarttırırım ve sonra hepsine hat takarım hergün birini kullanırım ne dert kalır ne tasabizdede yok para şuan para biriktiriyorum herkesten sözümü aldım akrabalardan 200 birinden 100 birinden 150 birinden 200 de bende şuan va 650 lira zaten topladım olarak sayıyorum geri kalan babamın ellerinden öper
snapdragon versiyonu hangisi abi ?Para sıkıntısı olmayan note3 snapdragon versiyon alsin ,cyanogen mod bassin ,daha ne istesin
snapdragon versiyonu hangisi abi ?
N9005 Türkiye'de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?