çok enteresan bi tv sorunu. Nedenini bulana helal olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
çok enteresan bi tv sorunu. Nedenini bulana helal olsun.
arkadaslar bu bi arkadasın paylaştığı tv url adreslerinden tv izliyorum nokia n8'imle wifi üzerinden. Yalnız şöyle bir sorun var modemin bulunduğu ve sinyalin yüzde yüz olduğu salonda izlerken hep takılıyor ve rakıldığı yerden devam ediyor ve gene zırt pırt takılıyor. Oysa sinyalin cok ama cok zayıf oldugu odada ve mutfakta takılmadan oynatıyor. Şaşırdım kaldım :) neden olabilir tam tersi olması gerekmez miydi sizce de?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hehe senin tel acıkmıştır belki mutfakta takılmadığına göre :)

belkide canı gezmek istemiştir :)

şaka şaka gerçekten ilginç vala tel zoru mu seviyor ne?

23palulu23

23palulu23

Üye
bu terste bi işlik var

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benim yakın uzak farketmiyor wifi ile uzakta takılmaması da bir sorun mu acaba:dry:

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
şaşırmayın, doğrudur.ben ipad ve pc den video izlerken sistem sürekli bekletiyor.( servis sağlayıcısının hızı düşük ) ama E7 telefonda bu sorun asla olmuyor.üstelik sinyal oldukça düşük iken.

uğur e

uğur e

Üye
benim tel de o sekildı ama internet pakedım vardı bende sofd çektm şebekenin tam çekmdği yerde genede oynatyr

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
düşünüyorum ama gene de bir sey bulamıyorum. Bi de ntv ntvspor ve cine5 açılmıyor donmuş bir görüntü ve yükleniyor yazısı öylece kalıyor.

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır beyler buldum. İlginiz icin tesekkürler. Wlan menüsündeayarlar seçeneğinde güç tasarrufu seçeneğini devre dışı olarak seçtim olay çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...