Tavsiye Cok Dislandim

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Cok Dislandim
Merhaba arkadaslar yeni bir telefon almaya karar verdim suan elimde htc cha cha var ama bazi problemler var
Mesela uygulama yukluyorum fln ram 20. Mb ken 521 kb ye fln iniyo yani uygulama 5 mb olsa bile bu yuzden artik biktim neyse kuzenlerimde iphone var yani bir tek ben android kulaniyorum
Simdi uygun fiyata fln iphone 4s bulabilirmiyim ilk basta soracagim o
Simdi oyle bir telefon istiyorum ki herkesin gozu onda kalacak elimden alma noktasina fln gelecek :) boyle bisey olabilirmi butce max 1000 tl uygun fiyata bulamazssam 3 5 ay bekleyebilirim suan htc cha cha dan yaziyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
o zaman hemen gt sarı bı 820 al da mıllet telefon gorsun ama mutlaka sarı al

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
920 de alabilirim bide one mini yada one nasıl one max çıktı fiyatında bi düşüş olur

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
one alabılırsen aynı fıyata sıfır alacaksan lg g2 de olabılır ama wp ıstersen 920 yerıne aynı fıyata 925 daha mantıklı

Invoke

Invoke

Üye
1000 lira denmiş, g2 diyorsun :/
One'ın sıfırı 1000liraya kadar düşmez, one maxx one'ı pek etkilemez sanıyorum, çünkü farklı bir sınıf o. Daha büyük, özellik olarak bir üst versiyonu değil yani...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
lumia al ozaman

Invoke

Invoke

Üye
Yeni okudum :D Artistlik istiyorsun yani. Al lumianı rahat et, aypon neymiş herkesin elinde var =P :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
1000 lira denmiş, g2 diyorsun :/
One'ın sıfırı 1000liraya kadar düşmez, one maxx one'ı pek etkilemez sanıyorum, çünkü farklı bir sınıf o. Daha büyük, özellik olarak bir üst versiyonu değil yani...
Özür dilerim :(

• Beğen
Tepkiler: Invoke
blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
1000 tlye one dememin sebebi bekleyebilirim yani 3 5 yada en fazla 7 ay fln yani beklerim yada one mini alırım ama toplum arasında farklılık göstermek istiyorum lumialar bunun için en iyisi 925 güzel ince ama 32 gb değil renkli değil

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
1000 tlye one dememin sebebi bekleyebilirim yani 3 5 yada en fazla 7 ay fln yani beklerim yada one mini alırım ama toplum arasında farklılık göstermek istiyorum lumialar bunun için en iyisi 925 güzel ince ama 32 gb değil renkli değil
dostum git bi gmd al 16gbliklerinden hem paranın bi kısmı cebinde kalır hemde renkli alırsın dikkat çeker

Invoke

Invoke

Üye
One güzel tasarıma ve çok iyi bir hoparlöre sahip :pro:
dostum git bi gmd al 16gbliklerinden hem paranın bi kısmı cebinde kalır hemde renkli alırsın dikkat çeker

adam biraz kalite arıyor, dışlanıyorum diyor. gmd alsın ezilsin mi =P

PureFood

PureFood

Üye
o zaman sarı 920 ille farklılık istiyorsan. ama sıkılır mısın bilmem. ben beyaz aldım gayet rahat, her tema rengiyle uyumlu.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
son cümlene bakarsak l920 ;)

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
yani herkes tarafında tanınan bir marka olsa iyi olur nokia lamya kara verdim sony htc 8x i gördüm ince win8 bide en önemlisi htc olması :Dkulaklık ve hoparlorden sen çıkışında iyi mi bu l920 nin

Invoke

Invoke

Üye
htc olmasının nesi iyi hacı? htc batıyormuş, öyle diyolar :ehe

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Abi farklılık=lumia olay bu

Invoke

Invoke

Üye
hadi ya htc batıyo mu chacayı satıyom alan var mı
neyse o zaman htc alınmaz note 2 nasıl hala alınabilirnir mi ?

note 2 alınabilir hacı, htc de alınabilir de senin ilk mesaja göre lumia alman lazım :D

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
ya lumia yada note 2 iyi eçimler mi ?