Uygulama Çok Değişik Bi Sorun Var Arkadaşlar Bi Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Çok Değişik Bi Sorun Var Arkadaşlar Bi Yardim
hafiza kartimda mp3 fortmatinda sarkilar var ama muzik calar bazilarini gormuyor(30 tane falan) ama galeride video olarak gosteriyo ama kontrol ediyorum format mp3 converter program indirsim o bile gormuyo video olarak çok değişik bi sprun daha once karsilasan varmi boyle bi sorunla acaba anlatmaai bile zor ek bi player prosu indirmek istemiyorum(eskiden playerde fozukuyodu bu şarkılar) telefon ace 2

asmigo19

Üye
hafiza kartimda mp3 fortmatinda sarkilar var ama muzik calar bazilarini gormuyor(30 tane falan) ama galeride video olarak gosteriyo ama kontrol ediyorum format mp3 converter program indirsim o bile gormuyo video olarak çok değişik bi sprun daha once karsilasan varmi boyle bi sorunla acaba anlatmaai bile zor ek bi player prosu indirmek istemiyorum(eskiden playerde fozukuyodu bu şarkılar) telefon ace 2
Bende ace2 kullanıcıym böyle bir sorunu ilk kez duyuyorum telefona reset atmayı denednmi belki düzelir

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Bende ace2 kullanıcıym böyle bir sorunu ilk kez duyuyorum telefona reset atmayı denednmi belki düzelir
reset atmayi denemedim yukledigim programlar falan var onlari tekrar yüklemek zor olucak telefondan o yuzden denemek istemiyorum

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İlk indirdiğine formatı neydi şarkıların

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
mp4 tu ama youtube mp3 ten cevirip indirdim

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş direk mp4 indir format factory ile çevir indirirken hata vardır

The Shadow

The Shadow

Üye
Sarkilarin .mp3 .wma .m4a .wav uzantida olmasi lazim baska uzantidaysa sarkilari tekrar indir. Ayni uzantidaysa orjinal romu indirip kur.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
performance rom kullaniyorum be memnunun orjinal rom kasma yapiyo diye degisirmistim

The Shadow

The Shadow

Üye
performance rom kullaniyorum be memnunun orjinal rom kasma yapiyo diye degisirmistim

Benim soylemek istedigim o degil sorun varsa diyorum kullandigin romu bastan kur hangi romu kullandigini bilseydim oyle demezdim

Üst Alt