Çok Aradım; Belki sizde Vardır. Lütfen Girin bir bakın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacibumbala

Üye
    Konu Sahibi
Çok Aradım; Belki sizde Vardır. Lütfen Girin bir bakın...
Herkese merhabalar
Sinemacılıkta bir çekim tekniği vardır, eminim bilirsiniz;
Mesela güneşin doğuşunun ve batışının 1 dk ya sığdırılması.
hani bulutlar çok hızlı hareket eder. trafik çok hızlı akar. Heh işte ondan bahsediyorum :)
bu çekim video kamerayla değilde fotoğraf makinesiyle yapılır. Fotoğraf makinesi örneğin 30 sn. de bir çekim yapar ve siz bu kareleri bir editör ile birleştirip video haline getirirsiniz. Yalnız benim sorunum şu ki; fotoğraf makinemin böyle bir özelliği yok. Ama telefonumun olabilir :)
İstediğim aralıkta, ardarda çekim yapacak bir program arıyorum. Forumda buna benzer programlar buldum(mesela PhotoSpy) ama benim telefonla uyumlu değil.
Aynı görevi görecek bir program bulursam Arkadaşlarla girdiğimiz Kısa Film yarışmasında büyük bir avantaj kazanıcam ve size minnettar kalıcam :) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Telefonum Nokia 5700
saygılar...

mecay66

Üye
s60 bi cihaz olsaydı buluabilirdi oyle bir program var ama tam senin istediğn gibi deil istersen pm den ulas

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
evet S60 da mümkün ancak senin tel için olanaksız

qwertycuma

qwertycuma

Üye
s60 için eticamcorder prosu var hızlı çekim yapıyo:)

mecay66

Üye
hayır panoman adında bir program var geniş açı resşim ceker siz bununla videolar cekin ve video duzenleme araçlarıyla duzenleyerek kullanın

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
senin tele uymaz s60 alacaksın :oke:

hacibumbala

Üye
    Konu Sahibi
s60 bi cihaz olsaydı buluabilirdi oyle bir program var ama tam senin istediğn gibi deil istersen pm den ulas

yeni üye olduğum için pm gönderemiyorum maalesef.

sakıncası yoksa buradan da paylaşabilirsiniz. belki birilerinin daha işine yarar.

safakk

safakk

Üye
ya kardeş ne uğraşıyorsun ki sabahtan akşama kadar kamerayı sabitle normal hızda çekim yap sonra da bilgisayarda hızlandır olmuyor mu ben öyle yaptım 1 kez oldu hem fotograf çok yer tutar :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Beyler nokia 5700 zaten s60 9.2 bir cıhazdır neden bahsediyorsunuz anlamadım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt