çok acil yardım s8300

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

111aaa222

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardım s8300
Arkadaşlar ben bir samsung s8300 aldım. Telefonda arama yapınca ekran kararıyor tuş kilidi açılmıyor. Hiçbir tuş çalışmıyor. Aramayı sonlandırınca ekran tekrar düzeliyor. Bu sorundan dolayı telefonla müş. Hiz. Gibi telekseter yönlendirmesi olan numaralarda işlem yapamıyorum,handsfree açamıyorum. Ne yapmam lazım. Acil yardım.lütfennnnn.

yahell

Üye
arkadaslar s8300da arama yapdıgınız anda ekran kayboluyorsa:;.....yazılım attınız olmadı,ekran degişdiniz düzelmedi,film değişdiniz yıne olmadı,dokunmatık degısdınız veya power değişdiniz yıne olmadıysa şunu deneyın..cihazın ön kamerasına ait soketi cıkartın ve o sekılde arama yapınız.ekran gitmiyorsa ön kamera sensörünüz arızalı demektir.kamera ve sensöz tek bir film üzerinden geciyor.kameraya zarar vermeden sensör bölümünü neşter vasıtasıyla kesip kameradan ayırın ve ön kamerayı yenıden soketine baglayın.ben bu şekilde sorunumu hallettim...imkanınız varsa bulabılıyorsanız yenı parça alın piyasada zor bulunuyor fiyatı ortalama 20 usd bilginiz olsun....

crazyisaa

Üye
Arkadaşlar ben bir samsung s8300 aldım. Telefonda arama yapınca ekran kararıyor tuş kilidi açılmıyor. Hiçbir tuş çalışmıyor. Aramayı sonlandırınca ekran tekrar düzeliyor. Bu sorundan dolayı telefonla müş. Hiz. Gibi telekseter yönlendirmesi olan numaralarda işlem yapamıyorum,handsfree açamıyorum. Ne yapmam lazım. Acil yardım.lütfennnnn.

arkadaşım telefonun özelliğinden kaynaklanan birşeydir.arama yapıp kulağına koyduğun an ekran gider,onun sebebi ise dokunmatik ekran olduğu için konuşma sırasında ekrana uygulanan ufakta olsa etki ettiğinde başka işlem yapmasını önlüyor.mesela şunu dene;arama yap kulağına koyma ekran gitmez,parmağınla kulaklığın orda bulunan sensörü kapat ekran gider...saygılar.

sulo9494

Üye
degerli arkadaşım yeni modellerde öyle ekran kararması bir özelliktir . ekran dokunmatik oldugu için yüzüne götürence aramayı sonlandırmasın diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt