Çok Acil Yardım (İNTERNETTEKİ VİDEOLARDAN MÜZİKLERDEN SES GELMİYOR)

Sponsorlu Bağlantılar

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Yardım (İNTERNETTEKİ VİDEOLARDAN MÜZİKLERDEN SES GELMİYOR)
Arkadaşlar başlıktaki gibi media playerden falan ses geliyor sorunsuz bi şekilde ancak internetten gelmiyor youtube facebook gibi sitelerden gelmıyor görüntü var ses yok her denileni yaptım olmadı
regedit den bişeler dediler yaptım olmadı
ses driverini sildim yükledim olmadı
codec pack yükledim olmadı
sistemi geri bile yükledim olmuo olmuo olmuoooooooooooo bıktım delircemmmm
yardım edin lütfennn adminler size sesleniyorum yarım edin lütfen

sakaryam54500

Üye
kardeş internet tarayıcını degiştir bi firefox dene sorun 100% programsal onu biliyozda nazar oldu sistem valla:ah

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Genel internette sunulan çözüm :

1-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.

2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;

Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.

3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.

---------------------- 2. çözüm
BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin. Sol taraftaki menüyü kullanarak; Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin. sonra Menü Çubuğundan Düzen/İzinler e tıklayın. Oradan Gelişmiş e tıklayın. Ordanda Aşağıda Bulunan "Tüm bağımlı nesne izinlerini bu nesneden devralabilen izinlerle değiştir" yazısına tıklayın.

Ve bunun yanında K-Lite codek
yükleyin alıntı derleme

arifmu

Üye
1. çözüm işlem tamam eyvallah hocam...

Üst Alt