Directx Yüklerken Mavi Ekran! Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Directx Yüklerken Mavi Ekran! Acil Yardım
Merhaba, ben bugün yeni hdd hard disk aldım. 1000gb. bu gün yükledim win8.1 kurdum sonra anakart ve ekran kartı driveri ni kurdum. sonra 2 tane oyun yükledim hep .dll bulunamadı diye hata verdi. sanırım directx olmadığındanmış. ama kos koca sapphire nin driverini yükledim yani ekran kartının ama directxi yüklememiş. internetten microsoftun sitesinden indirdim 95mb yükledim ama işlem biterken yani directx tam yüklenirken mavi ekran hatası verdi. reset attı ama sonra hiç bir şey yokkan bilgisayar açıldıktan 5 dk sonra mavi ekran çıkıp durdu. tekrar format attım aynı şeyleri tekrar yaptım driverleri kurdum ama şimdi directx i kurmaya korkuyorum. oyunlar halen açılmıyor yardım edin!

Uhops

Uhops

Üye
diyelim xınput1_3.dll eksik dedi onu googleye yaz ilk çıkan sitenin altındaki download linkinden indir ve oyunun içine at. System32'nin içinede atılıyormuş galiba ama ben hep oyunun içine atıyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
diyelim xınput1_3.dll eksik dedi onu googleye yaz ilk çıkan sitenin altındaki download linkinden indir ve oyunun içine at. System32'nin içinede atılıyormuş galiba ama ben hep oyunun içine atıyorum.
aynen dediğin gibi o hatayı veriyor. Ve systrm 32 bin içine atıyorum algılamıyor yeniden başlatmama rağmen. Oyunun içine attığımdada başka bir dll eksik diyor. Ama dun başka bir siteden indirdim directx i açıldı. Ama internetteyken iki kere yine mavi ekran hatası verdi. Bilmiyorum ne yapacağım.

Uhops

Uhops

Üye
aynen dediğin gibi o hatayı veriyor. Ve systrm 32 bin içine atıyorum algılamıyor yeniden başlatmama rağmen. Oyunun içine attığımdada başka bir dll eksik diyor. Ama dun başka bir siteden indirdim directx i açıldı. Ama internetteyken iki kere yine mavi ekran hatası verdi. Bilmiyorum ne yapacağım.
Bütün dll'leri tek tek indir en fazla istese 5-6 dll ister.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Bütün dll'leri tek tek indir en fazla istese 5-6 dll ister.
ama bir keresinde öyle yapmıştım bu safer dll filan istemedi ama oyun açılmamıştı. Yine aynı şey olursa? Yani tüm dll leri atsam başka hata vermeden direk açılırmı sorunsuZ?

Uhops

Uhops

Üye
Belli olmaz bendede skiden hep öyle olurdu :) Bütün dll'leri atardım başka bi hata verirdi :D Açamazdım.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
mast efecct 3 te 600-650 arası .dll attıktam sonra açılmıştı

Üst Alt