Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok Acil!!! Nokia 701
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Çok Acil!!! Nokia 701
Arkadaşlar nokia 701 çöktü hard format attım ama programlarımın hepsi gitti mağaza da dahil... Bunları forumda bulamadım yardımcı olacak arkadaşlar mağaza ve flash gibi programların linkini atabilir mi? Çok acil lütfen....
[ENGİN]
Üye
nokia betalabs tan qml store'yi indir mağaza için
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Tamam da peki ya diğer uygulamalar forumumuzda hiç mi yok kendi programlarından...
[ENGİN]
Üye
bir arkadaş paylaşmıştı duvar kagıtlarıyla alakalı konuda hepsi vardı ama konu başlığını hatırlayamadım.
Arkadaşlar nokia 701 çöktü hard format attım ama programlarımın hepsi gitti mağaza da dahil... Bunları forumda bulamadım yardımcı olacak arkadaşlar mağaza ve flash gibi programların linkini atabilir mi? Çok acil lütfen....
Olmayabilir, kesin çözüm flash. Dene ama sen bir şey kaybetmessin.
@@DiAbLo@@
Üye
Konu Sahibi
Yazılım güncellemeden geldi bikaç program ama tamamı değil... Arkadaşlar flash atma konusunda biraz beceriksizim açıkcası korkuyorum 950 tl lik telefonu pert etmekten...
backwater
Üye
bende 701 kullanuyorum ilk defa flash attım sorun yok
Yazılım güncellemeden geldi bikaç program ama tamamı değil... Arkadaşlar flash atma konusunda biraz beceriksizim açıkcası korkuyorum 950 tl lik telefonu pert etmekten...