Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
uefi de biosa nasıl giriliyo anakart amibios 2005 destekler mi ;)
eski anakartların desteği yok.
bu destek meselesi birazda markaya ve verdiği bios desteğine bağlı :oke:
şuan günümüzdeki win8 olarak çıkan tüm pclerde mevcut. win7 ve öncesi için kesin bilgim yok. markadan markaya fark eder.

The Shadow

The Shadow

Üye
Boot managerdan siradan kurulum yapar gibi kuracaz demi heralde uefi bootta da @L-LumieRe fast boot u actim secure boot yok bulamadim belki oto. aciktir bilmiyorum deneyecem simdi eger kurulumda fark yoksa :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Boot managerdan siradan kurulum yapar gibi kuracaz demi heralde uefi bootta da @L-LumieRe fast boot u actim secure boot yok bulamadim belki oto. aciktir bilmiyorum deneyecem simdi eger kurulumda fark yoksa :)
kaç kere yazdım aradaki farkı :ah:

Invoke

Invoke

Üye
@messevim, tavsıye ediyor musun aldığın asusu? :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bende 2 alt modelini alacağım ınşallah ;)
Şimdiden hayırlı olsun :)

Bende yaklaşık 3 ay önce asusun i3 modelli bir bilgisayarını kullanmıştım. Tasarım aynı yeni aldığım bilgisayarın tasarımı gibiydi. 4 GB de Ramı vardı. Özellikleri düşük olmasına rağmen yine fanı sessiz ve normal kullanımda hiç ısınma sorunu yoktu.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim konuya da bi el atsanız uzun zamandır takip edemiyorum bilgisayar dünyasını :

Öneri - Max 2000-2200 TL Notebook Önerisi - MaxiCep
Kardeşim benim aldığım modeli önerebilirim sana. Geriye kalan bütçe ile bilgisayara hoparlör, mause vs vs şeyler alabilirsin. Güncel oyunların hepsini kaldırır.@L-LumieRe hocam şu ekran kartına ovarloc mı ne yapıldığını söylediniz. Acaba benim aldığım pcye öyle birşey yapılabilir mi gerek var mı ? Hani yapılsa performans artışı görebilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kardeşim benim aldığım modeli önerebilirim sana. Geriye kalan bütçe ile bilgisayara hoparlör, mause vs vs şeyler alabilirsin. Güncel oyunların hepsini kaldırır.@L-LumieRe hocam şu ekran kartına ovarloc mı ne yapıldığını söylediniz. Acaba benim aldığım pcye öyle birşey yapılabilir mi gerek var mı ? Hani yapılsa performans artışı görebilir miyim ?
hangisi hocam üzerine ekstra bi para kalmasina gerek yok 2000-2300 tl fiyat aralığında en iyisi hangisiyse o olsun

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hangisi hocam üzerine ekstra bi para kalmasina gerek yok 2000-2300 tl fiyat aralığında en iyisi hangisiyse o olsun
Şuna bir bak derim

Ama illa 2000 ve üzeri olacak diyorsan Şu modelde var. Harddiski 7200rpm

Bunun da ekran kartı çok güçlü.

tory1tory

tory1tory

Üye
@L-LumieRe hocam

bu uefiye uygunmudur acaba yeni alcagım bilgisayar cogu ihtimal freedos olucak bende en iyisini yüklüyeyim madem diyorum

ve bunlardan hangisini oyun için tavsiye edersiniz acaba

sırasına göre yazarsanız mutlu olurum... teşekkürler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
@L-LumieRe hocam

bu uefiye uygunmudur acaba yeni alcagım bilgisayar cogu ihtimal freedos olucak bende en iyisini yüklüyeyim madem diyorum

ve bunlardan hangisini oyun için tavsiye edersiniz acaba

sırasına göre yazarsanız mutlu olurum... teşekkürler

tavsiye istersen ASUS öneririm. 840m ekran kartı orta seviye ve yeterli gelir. 8GB ram ve 1TB disk mevcut
ancak DELL gtx 750m kartı biraz daha iyi bir ekran kartı... dell'in dezavantajı 6GB ram ve 500gb disk olur.

seçim senin :) iso yu sormuşsun 64bit ise uygundur tabiki.. ancak ben MSDN saf iso öneririm kesinlikle :oke:

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
@L-LumieRe Bir kere de ben sorayım. :D
2000 civarı bir laptop alacağız, sen olsan ne alırdın? :DBu arada pcdepo hakkında kötü yorumu olan var mı? :D@İsmail sen ne diyorsun la? Laptop alacaam :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
tory1tory

tory1tory

Üye
tavsiye ASUS öneririm. 840m ekran kartı orta seviye ve yeterli gelir. 8GB ram ve 1TB disk mevcut
ancak DELL gtx 750m kartı biraz daha iyi bir ekran kartı... dell'in dezavantajı 6GB ram ve 500gb disk olur.

seçim senin :) iso yu sormuşsun 64bit ise uygundur tabiki.. ancak ben MSDN saf iso öneririm kesinlikle :oke:
Hocam o isonun icinde 32 ve 64 bit var uygunmu yani? Netten indirdim

ismail

ismail

Üye
@L-LumieRe Bir kere de ben sorayım. :D
2000 civarı bir laptop alacağız, sen olsan ne alırdın? :DBu arada pcdepo hakkında kötü yorumu olan var mı? :D@İsmail sen ne diyorsun la? Laptop alacaam :D
kıy paraya monster dene :Dyalnız gene bildirim gelmedi

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim