Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şimdi bu 10-20 binlikler laptop ise bizim alacağımız 1800-2000₺ likler ne oluyor :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Daha iyisi var mı?8Mb cache hay tipini yediğim.Gtx 880m 256bit8gb ekran kartı

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hacı koyma link kalpten gidecem bak :ehe
Adaletin bu mu be dünya. Haydi gençler 2GB 64Bit GT-840M vs 8GB 256Bit GTX-880M3x128GB SSD nedir ya.. Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi gözümden bir damla yaş süzüldü.. :'(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Adaletin bu mu be dünya. Haydi gençler 2GB 64Bit GT-840M vs 8GB 256Bit GTX-880M3x128GB SSD nedir ya.. Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi gözümden bir damla yaş süzüldü.. :'(
Bende ssd taktırmayi düşünüyorum alınca

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende ssd taktırmayi düşünüyorum alınca
Siz ne alacaksınız? Ve kaça patlar bu SSD işi çok hızlı diyorlar. Lenovo daki SSD 8GB ve bir nevi önbellek görevi görüyormuş. Yani depolama değil.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Siz ne alacaksınız? Ve kaça patlar bu SSD işi çok hızlı diyorlar. Lenovo daki SSD 8GB ve bir nevi önbellek görevi görüyormuş. Yani depolama değil.
Asus x550lb xo114d alacağım. Evet ssd çok hızli fiyatlarına bakmadım tam olarakmesela 120 gb ben 64 taktirsam yarı fiyat işte

osmanmert94

osmanmert94

Üye
O kadar kolaymı bunu takmak?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve The Shadow
ByKatre

ByKatre

Üye
ssd ne bu arada bilgisayar şu uyuya kalmışım ;) -500 MB/SN değerlerini geçen okuma ve yazma hızları oha ssd

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ssd ne bu arada bilgisayar şu uyuya kalmışım ;) -500 MB/SN değerlerini geçen okuma ve yazma hızları oha ssd
İste böyle ağzın açık kalir :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ama ömürlerı azmış kardeş ya ;)
Hard disk kadar olmasa da yine gidiyor. Işletim sistemi kurduğunu düşünsene normal bir hard disk yaklaşık 100 mb okuma yazma hızına sahipken ssd 5 katı :D

ByKatre

ByKatre

Üye