D-aptopŞimdi bu 10-20 binlikler laptop ise bizim alacağımız 1800-2000₺ likler ne oluyor![]()

Kısaca bizimkiler tofaş şahin öbürküler bugatti veyronŞimdi bu 10-20 binlikler laptop ise bizim alacağımız 1800-2000₺ likler ne oluyor![]()

Hacı koyma link kalpten gidecem bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDaha iyisi var mı?8Mb cache hay tipini yediğim.Gtx 880m 256bit8gb ekran kartı

Adaletin bu mu be dünya. Haydi gençler 2GB 64Bit GT-840M vs 8GB 256Bit GTX-880M3x128GB SSD nedir ya.. Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi gözümden bir damla yaş süzüldü..Hacı koyma link kalpten gidecem bak![]()

Bende ssd taktırmayi düşünüyorum alıncaAdaletin bu mu be dünya. Haydi gençler 2GB 64Bit GT-840M vs 8GB 256Bit GTX-880M3x128GB SSD nedir ya.. Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi gözümden bir damla yaş süzüldü..![]()
Siz ne alacaksınız? Ve kaça patlar bu SSD işi çok hızlı diyorlar. Lenovo daki SSD 8GB ve bir nevi önbellek görevi görüyormuş. Yani depolama değil.Bende ssd taktırmayi düşünüyorum alınca
Asus x550lb xo114d alacağım. Evet ssd çok hızli fiyatlarına bakmadım tam olarakmesela 120 gbSiz ne alacaksınız? Ve kaça patlar bu SSD işi çok hızlı diyorlar. Lenovo daki SSD 8GB ve bir nevi önbellek görevi görüyormuş. Yani depolama değil.
Kendim takamam nasıl taktıkları hakkında bir fikrim yok zaten 2 sene gecinde taktıracam çünkü garanti gidiyoO kadar kolaymı bunu takmak?
O kadar kolaymı bunu takmak?
Msi da garanti gitmiyor. Msi alKendim takamam nasıl taktıkları hakkında bir fikrim yok zaten 2 sene gecinde taktıracam çünkü garanti gidiyo

İste böyle ağzın açık kalirssd ne bu arada bilgisayar şu uyuya kalmışım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-500 MB/SN değerlerini geçen okuma ve yazma hızları oha ssd

ama ömürlerı azmış kardeş yaİste böyle ağzın açık kalir![]()
Hard disk kadar olmasa da yine gidiyor. Işletim sistemi kurduğunu düşünsene normal bir hard disk yaklaşık 100 mb okuma yazma hızına sahipken ssd 5 katıama ömürlerı azmış kardeş ya![]()

sen hdd ıle 100gördün mu ben göremedimHard disk kadar olmasa da yine gidiyor. Işletim sistemi kurduğunu düşünsene normal bir hard disk yaklaşık 100 mb okuma yazma hızına sahipken ssd 5 katı![]()
Ben USB 3.0 ile bile max. 85 mb gördüm.sen hdd ıle 100gördün mu ben göremedim![]()
bende usb 3 yok yaw en fazla kaç oluyo usb 3 teBen USB 3.0 ile bile max. 85 mb gördüm.