Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
Aynen ama 30 dk. ya atılıyor dvd ile usb ile 15 dk. fazla fark yok ama çok uzun süre kalmaması lazım yine de aynı yerde.
Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
İSO nedir?
Dvd ye yazdığın win 8.1 kurulum dosyasından bahsediyorum.

beyler yeni bilglisayarlar uefi'dir.
düz olarak kuracağınız sistem eufi ile kurulmuşa göre yavaş açılacaktır.
bir mahsuru yok lakin, win8'in özelliği olan fastboot'tan çok daha fazla yararlanmak isteyenler internetten araştırıp
uefi modda işletim sistemi kurmanızı tavsiye ederim.

Tepkiler: The Shadow
Sanırım o mod bende etkin, o yüzden win 8.1 de pc yi kapattığımda hızlı açılıyor ve biosa giremiyorum. Sadece yeniden başlatta biosa girmek mümkün.

ismail

Üye
@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Deniyorum ama sonuc hep ayni. Uefi yi arastirdim ama birsey anlamadim dogrusu.

Sanırım o mod bende etkin, o yüzden win 8.1 de pc yi kapattığımda hızlı açılıyor ve biosa giremiyorum. Sadece yeniden başlatta biosa girmek mümkün.
o zaten normal olarak windows8 in bir çalışma şekli.
uefi boot başka birşey.
eğer ssd varsa yeniden başlat dediğinizde sistemin açılması 5 saniye kadar sürüyor ilk kurulumda
bu durum harddiskte te normale göre 2 kat daha hızlı.
araştırın ve UEFI olarak kurun ciddi tavsiyedir

Tamam o özelliği nasıl açacağımı anladım bilgi için

Tepkiler: L-LumieRe