messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Diğer özellikleri nasil?lenovo z510 i7li modeli olur mu
Diğer özellikleri nasil?
Tavsiye için EyvAllah kardesim. Hoşuma gitti doğrusu. Bir köşeye yazdim. Varsa başka önerisi olan degerlendirebilirm. Aslında benim gönlüm asus tan yana.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1850 tl değil ama dolar düşer yakında
Bu nasıl lenovo ile özellikleri denk diyebilirizTavsiye için EyvAllah kardesim. Hoşuma gitti doğrusu. Bir köşeye yazdim. Varsa başka önerisi olan degerlendirebilirm. Aslında benim gönlüm asus tan yana.
Hocam sanki bu asus un ekran karti yukarıda ki lenovadan daha mi performans lı?Bu nasıl lenovo ile özellikleri denk diyebilirizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen birazcık daha iyiHocam sanki bu asus un ekran karti yukarıda ki lenovadan daha mi performans lı?
İşlemci olarak hangisi daha yüksek peki?Aynen birazcık daha iyi
Ekran karti mi?mart 2014de çıktı yeni nesil
Lenovonun işlemcisi daha iyiİşlemci olarak hangisi daha yüksek peki?
AynenEkran karti mi?
Peki hangisini almak daha mantikli?Lenovonun işlemcisi daha iyi
Aynen
Yani ikiside alınabilir ikiside çok güzel bilgisayarlar lakin asus marka olarak lenovodan bir adım önde görünüyor.Peki hangisini almak daha mantikli?
Asus. Aygır gibi ekran kartı var içinde.Peki hangisini almak daha mantikli?
Asus. Aygır gibi ekran kartı var içinde.
Peki merak ettim. Aralarında yaklaşık 80 lira fiyat farkı var. Normal de asus lar daha pahalı olur. Hemen Hemen aynı özellikte olmalarına rağmen asus daha ucuz?Yani ikiside alınabilir ikiside çok güzel bilgisayarlar lakin asus marka olarak lenovodan bir adım önde görünüyor.
O kadar mi iyi ekran karti yav?Asus. Aygır gibi ekran kartı var içinde.
Lenovoda 8 gb hibrit ssd var hibritler pahalıdırPeki merak ettim. Aralarında yaklaşık 80 lira fiyat farkı var. Normal de asus lar daha pahalı olur. Hemen Hemen aynı özellikte olmalarına rağmen asus daha ucuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?