[CODeRUS] QmlMozBrowser v1.6.4 MeeGo Harmattan

Sponsorlu Bağlantılar

fLuke!

fLuke!

Üye
jollafr 'ye giremiyorum girebilen varsa şu sfietin friendsini alıp başka bi yere upload edebilir mi? :d:

- - - Eklendi - - -

herhalde ui'yi degistirecek. ui'yi degistirsin en iyi tarayici olacagi kesin. opera'ya benzetse bari bayaa alistim ben opera'ya :)

evet yeni ui geliyor ben de umutluyum bu işten.:)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
friends'i kurabilmek için repo değiştirmeniz gerekiyor. onun için yeni bir sürüm yollayacak. az bekleyin. ayrıca bana kalırsa snowshoe tarayıcılar arasında açık ara en iyisi. sadece daha fazla geliştirilmeliydi.

fLuke!

fLuke!

Üye
friends'i kurabilmek için repo değiştirmeniz gerekiyor. onun için yeni bir sürüm yollayacak. az bekleyin. ayrıca bana kalırsa snowshoe tarayıcılar arasında açık ara en iyisi. sadece daha fazla geliştirilmeliydi.

sk-repo-enabler de jollafr de

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];6212472' Alıntı:
Şu anki mevcut opera'ya benzetmesin de :)

neden abi ya bence en kullanisli opera halen.

- - - Eklendi - - -

hala aynı sorunu yaşıyorum tek parmakla kaydırmaya çalışırken sürekli zoom in zoom out yapıyor hızlıca. hala düzeltemediler şu sorunu.

ui'yi bastan aliyorsa duzeltir muhtemelen. firefox'un ui'sini de koyabilir Meefox adi geldigi icin tarayiciya.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
klavye vs sorunlarını kasdetmiştim Oğuz :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];6213167' Alıntı:
klavye vs sorunlarını kasdetmiştim Oğuz :)

hmm :kop: klavye sistemdeki klavye olacagindan sorun olmaz muhtemelen. :) sanmiyorum opera gibi gomulu, inputboxlar icin ozel klavye yazsin coderus. bu arada %80 diyor coderus.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bir de user agentı ne yaparsam yapayım google masaüstü sayfasına atıyor eski sürümlerde böyle bir saçmalık yoktu.

- - - Eklendi - - -

şu sorunları düzeltseler bari.

fLuke!

fLuke!

Üye
meefox çıktı arkadaşlar hadi gözümüz aydın.:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler :) kurdun mu sen?

fLuke!

fLuke!

Üye
[ENGİN];6239089' Alıntı:
Teşekkürler :) kurdun mu sen?
evet şimdi kurdum .bi kere UI fazla değişmemiş ama yinede farklı sayılır.yandaki çubuğu alta almış.ayarlar falan bayağı oturmuş.performansta bi yenilik var mı bilmiyorum.şuanda bunlar gözüme çarptı.:oke:

yeni useragentlar var

siyah/beyaz tema gelmiş

bunun geliştirilmesi lazım diğer def tarayıcıya göre fps düşük hep.:/

fnldstntn

Üye
Yeni sürüm...

dawid

dawid

Üye
bi yenisi cikmis meefox 1.0.2 burda yanliz ilk ten 6 mb kucuk ilginc

Seglopsi

Seglopsi

Üye
MeeFox geliyor dun konustuk panpayla ui'yi degistirir umarim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt