Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Çocukların BEN10 Sevgisi1 Yıllık Bedava Eğlence Kazandırdı !...
İstanbul Haliç Kongre Merkezi�nde 5 gün süren gösteriler boyunca çocuklar, çok sevdikleri çizgi film kahramanı BEN10�e mektup yazıp duygularını ifade ettiler. En yaratıcı mektubu yazan 12 çocuk ve velisi, Forum İstanbul�dan 1 Yıllık Eğlence Paketi kazandı...
5 gün süren gösteriler boyunca Forum İstanbul�un Haliç Kongre Merkezi�ndeki standına gelen çocuklar, BEN10�e yazdıkları mektuplarda çizgi film kahramanına duydukları hayranlığı dile getirdiler. Kimi çocuklar da kötülere karşı savaş açan süper kahraman BEN10�i evlerine davet etti.
Etkinlik süresince standa gelip en yaratıcı mektubu kaleme alan 12 çocuk ve velisine Forum İstanbul'daki Turkuazoo, Akvaryum, Magic Ice-Buz Müzesi, AFM Sinema, Atlantis Bowling, FunLab Eğlence Dünyası ve Buz Pisti�ni kapsayan 1 yıllık Eğlence Paketi hediye edildi.
Şubat ayında Cartoon Network�ün en çok seyredilen çizgi karakteri BEN10 ile Forum İstanbul�da buluşan çocuklar, Haliç Kongre Merkezi�nde gerçekleşen muhteşem BEN10 Live gösterileri boyunca çok sevdikleri karakterlere mektup yazarak sevgilerini ifade ettiler. 5 gün süren gösteriler boyunca Forum İstanbul�un Haliç Kongre Merkezi�ndeki standına gelen çocuklar, BEN10�e yazdıkları mektuplarda çizgi film kahramanına duydukları hayranlığı dile getirdiler. Kimi çocuklar da kötülere karşı savaş açan süper kahraman BEN10�i evlerine davet etti.
Etkinlik süresince standa gelip en yaratıcı mektubu kaleme alan 12 çocuk ve velisine Forum İstanbul'daki Turkuazoo, Akvaryum, Magic Ice-Buz Müzesi, AFM Sinema, Atlantis Bowling, FunLab Eğlence Dünyası ve Buz Pisti�ni kapsayan 1 yıllık Eğlence Paketi hediye edildi.