çocuklar :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
çocuklar :(
Arkadaşlar bizim evde 3 tane biri 10 biri 9 biri de 6 yaşında çocuk var kardeşlerim. Gerçekten çok ama çok şımarıklar. Sürekli kavga ediyorlar. Bi insan sabah akşam kavga edebilir mi ya :( insanda kulak denen birşey bırakmıyorlar. Daha demin eve geldiler okula gitmişlerdi anneleri ile birlikte ev o kadar sessizdi ki anlatamam kendimi bi an huzur içinde hissettim. Ama geldiklerinde durum değişmedi gene aynı gene aynı :( en küçük bir şeyden dolayı birbirleri ile kavga ediyorlar. O kadar bi ağlama sesi çıkarıyor ki ufacık konuda çocuğu akrep böcek gibi birşey soksa gene aynı şekilde haykırarak ağlayacak bu sefer biz gene ufacık sebepten dolayı kavga ediyor sanacağız.

Laf dinleme dersen zaten 0. Hiç laf(ımızı) dinlemiyorlar. Güzellikle de söylesem aynı sert bi ifade ile de söylesem aynı. Bazen uslu efendi durabiliyorlar ama bu en fazla 10 dakika sürüyor :(

gerçekten artık sabredecek sınırı geçtim artık. Bazen neden diyerek gerçekten ağlayıp içimi dökesim geliyor :ağlarım:

Okul başlarsa gene kafam rahat edecek yurtta ama evde gene aynı olacak :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçmiş olsun ben döverdim hepsini kafa beyin mi kalır o gürültüye ben bazen kardeşimi dövüyom :dayak:

nazlican

Üye
geçmiş olsun ben döverdim hepsini kafa beyin mi kalır o gürültüye ben bazen kardeşimi dövüyom :dayak:

çocuklara el kalkmaz tamam mı çok ayıppppppp :nono:

- - - Eklendi - - -

sende bişeyler alarak kandrmaya çalış susarlar :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
He He 10 dakika susmaları için bi dünya sey bulayım onlara öylemi :ehe

- - - Eklendi - - -

kingmor sağolasin :(

lgkg300

lgkg300

Üye
onları meşgul edecek şeyler bulun. yani demek istediğin ugrasacaklari birşeyler bulun. mesela resim yapsınlar veya çocukların psikolojisine göre siz daha iyi bilirsiniz nelerden hoşlandıklarını. birşeylerle uğraşmazlarsa ya bağırırlar ya da sizinle meşgul olurlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ver ellerine bilgisayarı parçalasınlar bi mario aç sıra sıra oynasınlar :ehe

Lenneth

Üye
Kücük cocuklara guzellik olmaz, biraz ses yukseltme ve cezalar ile zapt edilebilirler.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
onları meşgul edecek şeyler bulun. yani demek istediğin ugrasacaklari birşeyler bulun. mesela resim yapsınlar veya çocukların psikolojisine göre siz daha iyi bilirsiniz nelerden hoşlandıklarını. birşeylerle uğraşmazlarsa ya bağırırlar ya da sizinle meşgul olurlar

oyalanacakları şey çok. Daha demin yapboz oynarken kavga ediyorlardı :(

- - - Eklendi - - -

ver ellerine bilgisayarı parçalasınlar bi mario aç sıra sıra oynasınlar :ehe

Bilgisayar mi :zong: babamda Bilgisayar var o da eve gelince veriyor ellerine gene aynı bu sefer Bilgisayar için kavga edip kulak bırakmıyorlar :

- - - Eklendi - - -

Kücük cocuklara guzellik olmaz, biraz ses yukseltme ve cezalar ile zapt edilebilirler.

yapmadığım sey değil ama gene de yaramadığı için fazla yapmıyorum

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende bir yeğen var düşman başına :ehe 10 çocuğa bedel :D

__xXx__

__xXx__

Üye
vallahi ben dayanamam tokadı koyduğum gibi bayıltırim allah yardımcın olsun

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ufak yaşlarda din dersi vermek iyi olur temel kavramları öğret cennet cehennem insan neden yaratıldı
yasak elma nasıl yenildi bir sure sonra kendi aralarında konuşup tartışmaya başlarlar.
Yada onlara inandırıcı şekilde sizi evlatlık aldık de şoka girer 18 20 yaşına gelinceye kadar rahat edersin:ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Ufak yaşlarda din dersi vermek iyi olur temel kavramları öğret cennet cehennem insan neden yaratıldı
yasak elma nasıl yenildi bir sure sonra kendi aralarında konuşup tartışmaya başlarlar.
Yada onlara inandırıcı şekilde sizi evlatlık aldık de şoka girer 18 20 yaşına gelinceye kadar rahat edersin:ehe

yok abi onlar uslanmaz :ehe ayrıca din ile ilgili çok olmasa da az birşey biliyorlar. Ama faydası yok :(

night_jack

night_jack

Üye
1paket kuru mama ve kum alıp dışarı çıkar parka bahçeye götür onları,kaydırakta kaysınlar pestili çıkana kadar yor,sopa at geri getirsinler:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Okullar açılacak yakında kurtulursun

15097

15097

Üye
Pedagoga yada psikologa götürün Mehmet :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Pedagoga yada psikologa götürün Mehmet :hmmm

onları psikolog adam etmez. Bi an önce büyümelerini istiyorum :( birde annesi falan böyle şeylere pek yakın değil ondan gönderilsin desem bile göndermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...